Sayfa 936/1002 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bazı şeyleri bildiğim için çok nadir unlu mamülat tüketirim... hele o taş değirmende , tarihi taş değirmende öğütülen unlar konusunda oldukça şüpheciyim** ( burada karar vermede kullanılan ekoldeki süreçte yol arkadaşlığı içün , Descartes'ın , '' aklın yönetimi için kurallar' , '' metot üzerine konuşma'' , '' Yöntem üzerine konuşmalar '' kitapları iyi birer seçki olabilir ...

**niye şüpheciyim ? bi düşün niye acaba ?
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Hocam anlatın biz de bilelim.
    estağfırıldak , ne hocası... bendeniz bir şu dünyada yetim kalmış amele -i mahzurat , efendi ... anlatayım efendi anlatayım ;

Seyyid Emir Külâl Hazretleri buyurdular ki ; bütün kitapları okuyup ezberlemiş olsan fakat ilminle amel etmezsen ilmin sana mahcubiyetten başka bir şey kazandırmaz...
    Seyyid Emir Külâl Hazretleri bir imaret yaptırmakta idi. Bu binanın inşası için bir çok kimse toplanmış çalışıyordu. Bir gün Emir Külâl aniden evine gitti. O gidince orada çalışanlar dediler ki , Emir Külâl gerçekten evliya ise bizim her birimize birer sıcak ekmek getirir.
    Bir zaman sonra Emir Külâl hazretleri geldi. Yanında hiçbir şey yoktu. Yerine oturunca , binanın inşasında çalışanlardan bazıları birbirine ; eğer evliya olsa idi bizim arzu ettiğimiz şeyi getirirdi diyerek , aralarında konuşmaya başladılar. Daha sonra onlar böyle konuşurlarken , Emir Külâl Hazretleri hemen ayağa kalkıp eyyyyy tahammülsüzler işte istediğiniz diyerek elini koltuğunun altına sokup her birine sıcak bir ekmek çıkarıp verdi. Onlar da söyledikleri sözlerden dolayı pişman olup tövbe ettiler. Bundan sonra Emir Külâl Hazretleri onlara buyurdu ki ; eyyy dostlarım biz arzu ederiz ki siz bizden ahireti , ahirette kurtulmayı talep ediniz. Nefsinizin isteklerini terk edesiniz ki .... böyle işte.... burdan ne ders çıkarttık peki ?

yani ZULA önemli ))

pardon hatlar karıştı az önce ..... ne sormuştunuz ?

değerli efendi dost sorunuza gelince ; taş değirmenin o buğdayı arpayı çavdarı falan filan ezen taşın mahiyeti ne ola ? Yani o hangi emtiaları içermekte ? İyice güzelcene bi düşününüz....
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bizi kastediyor.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kırmızı banka döviz bacaklarını kapatmış bugün diyorlar
    Boş ver kırmızı yeşil sarı bankayı.!!!
    Cepteki bankaya paranı yatır.!!
    Demle çayını.!!
    Yavaş yavaş yudumla.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    la yazarken bi taraftan da faşon tv de bikini defilesi izliyorum.... tövbe tövbe ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Laki unlu mamul out Pilav in mi?
    Sekerde tuketmeyecez
    Galiba

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    o gitarcı neydi ya... herif 3 saniyede makineli tüfekten at moduna geçip sonra normal insan haline dönüyodu
    Moruk - ı sani ( r.a.) kuddise sirruhu jaws hazretleri öyle değil mi?
    çok iyi yakaladın orayı... senelerce izlesem fark edemezdim. Sen büyük evliyalardansın demek ki... Merteben bizden fişek

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    o gitarcı neydi ya... herif 3 saniyede makineli tüfekten at moduna geçip sonra normal insan haline dönüyodu
    Moruk - ı sani ( r.a.) kuddise sirruhu jaws hazretleri öyle değil mi?
    Hahaha
    Hatirladim
    Videoyu bulursan koy
    Burdaki kardeslerimizde izlesinler
    3 defa tanimadigim 3 kisiyi ilcesine dek bildim korktular
    Bi keramet var sandilar)
    Biraz dikkat
    Yoksa Dini alemde, sadece sukrediyoz iste Kendi capimizda
    Ya o memleketlerini bildigimde database te Yani kafada Tip analizi Surat Kafatasi vucut yapisi vs.
    Birinin suratindan nereli oldugunu anlarim

8. Sayi moderator bazi uyelerimize Turkce kurslari icin topik acsak nasil olur. Dilimizi ayaklar altina alinan yazilari yorumlari gormek okumak istemiyorum. Dili boyle kullanarak kendilerine nasil bir ayricalik gelecegini dusunerekten dilimizi katletmelerimize anliyamiyorum. Neden acaba.

Sayfa 936/1002 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •