korkutma amacıyla olabilir.
bide çok zaman var.taşıma maliyeti uzamasın diye olabülür
korkutma amacıyla olabilir.
bide çok zaman var.taşıma maliyeti uzamasın diye olabülür
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Arkadaşlar Fuzuli gaza ve panik etmeyiniz malınızı elinizden alırlar . Dow, BIST haftalık günlük grafik lerini bir inceleyin ordaki ayrıntıları görürsünüz endeks lerin nasıl hareket ettiklerini.....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
s.a KIZILDAĞ hocam
dolarda 7 yi aşırmışsın.
bizans surlarında gedik açılmış
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Aleykümselam. Doları merkez bankası ayarlıyor. Çok ilginç ama böyle. O yüzen organik bir rakam değil. Ay bitti kur 7 lira yapıldı. Piyasa kapandığı zamanlarda merkez bankası müdehale etmedi. Valla büyük bir paradoks var, dünya dolarla doluyor bizde yok. Biz s400 için beyanat veriyoruz. Virüs İçin bu kadar konuşmadık ama s400 için geri adım atılmıyor. Kurun 7 lira olup olmadığı Pazartesi dokuz da bankalar açıldığında daha net görülür. Senet taşımama sürecine devam ediyoruz. Dolar da 6,98-7 7,040 gibi garip rakamlarla yön bulmaya çalışıyoruz. Negatif uyumsuzluk var bu swap gelmezse bence durumlar iyi değil
SPK 24. sayılı maddesi şöyle değişti. önemli nitelikli işlem açıklandığı gün sahip olanlar ayrılma hakkına sahiptir! Ayrılma hakkı Kurulca belirlenecek esaslara göre adil bir bedel üzerinden!! belirlenir.
Sosyal medyada,bir ekonomist yukarıdaki haberi paylaşmış.takipcileri ,halkbank ve vakıfbank ilgili olabilir mi?diye sormuşlar.senin düşüncen nedir 666
Sise'den bahsediyor huseyin. 25 Subatta cikti kanun.
Yer İmleri