Hayýr. 22 yýl önce tavandan emekli olan ile bu sene (veya aradaki diðer senelerde) tavandan emekli olanlar farklý emekli maaþý alýyor. Sn refaba kendi emekli olduðu sene içerisinde emekli olanlar arasýnda en yüksek maaþý alýyor...Þu anda çok daha yüksek emekli maaþlarý var...
Son düzenleme : turali; 13-12-2023 saat: 12:00.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi çalýþsaydý +8000 ek ilave alýrdý,demekki ek ilave kadar maaþlarý,benim bacanak saðlýkçý 38 yýl hizmeti var,,küçük kardeþimde bekçi,30 sene önce güneydoðuda vurucu timciydi,polis hakký çýkmýþtý doðu görevine giderim diye bekçiliði seçti,oda 36 tl alýyor,þimdi emekli olsak maaþýmýz 13 diyor,her ikiside çalýþýyor o yüzden,doðrudur,zaten memur beyhude maaþ alýyor,çoðudaaldýðý maaþý hak etmiyor devletin sýrtýnda yük,çünkü pirimlerinide devlet ödüyor,özal zamanýndada böyleydiler,iþçinin sözleþmesini iptal ettiler,iþçi 25 tl,memur 150-200 tl alýyordu,aldýklarý maaþ ssk parasýna çöken evren ve özaldandý,benim eniþte o yýllar öðretmendi hala özalý savunuyor,bende diyorumki aldýðýnýz maaþlar hep haram diyorum,çünkü iþçinin 100 senelik birikimini çaldýnýz diyorum,emekliye para vermiyor hökömet hep onlara veriyor,kendileride memurya,üstelik memurlar yoksulluk üstü maaþ isteriy diyorlar,daha biz açlýk üstüne çýkamadýk![]()
Abd enflasyon( tufe)aylýk : % 0.1
Yýllýk %3.1 beklenti %3.1
Aynen Abi.!!!
ABD nin bir elinde havuç diðer elimde çekiç.!!
Üfürükçü bile randevu alabilmek için aylarca kapýsýnda el ovuþturuyor.!!!
Beyaz Sarayýn kapýsýnda.!!!
Tr de .!!!
Kraldan çok .!!
Kralcý var.!!
Kral ÇIPLAK olduðunu görmeyen.!!
Göremeyen milyonlarca odun var.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri