Originally Posted by admustafa O zaman ilk önce kâr etmek lazım PPF ile sürekli kar, aralıksız kar Kar üzerine kar Daha ne isteyelim.
Originally Posted by Webster Valorlu fon alacaklar mutlaka cumayi beklesin...ytd PPF'de almayalım mı valörlü.
Originally Posted by myfinans PPF'de almayalım mı valörlü. Valorlu ppfmi varki ustadim
Originally Posted by Webster Valorlu fon alacaklar mutlaka cumayi beklesin...ytd Sn webster bütüün valorlu fonlar mi, borclanma değişken, hisse. Ve neden acaba?
Yarın beklenti alınır gerçekler satılır seansına davetlisiniz hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Valorlu ppfmi varki ustadim FIL yarım gün valörlü sayılır
Originally Posted by verytired Sn webster bütüün valorlu fonlar mi, borclanma değişken, hisse. Ve neden acaba? Evet evet butun t1 fonlardan uzak durulmali Cunku muhtemelen yarinki buyuk yukselis sonrasi cuma kar satisi yiyecek Cuma almayaninda aklina yanarim.ytd
Borsada düşüş günü sizce hangisi? Yarın gene yükselir gibi. Cuma şüpheli kar satışları olurmu bilemiyorum.
Forum Rules
Yer İmleri