Sayfa 938/993 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    yukarıdakilere kesinlikle katılırım . Geçenler de arkadaşlara da dedim ,Ülkenin temel sorunu sendika sorunu , gerçek sendikacılık esasen en önemli denge unsurudur , sendika nin varlığıni bırak ne olduğunu bilen insan kalmadı ülkede.

Evet bugün ortada cnn ve habertürk te maval okuyanlar bi anda Ey Özgürlük şarkısıyla karşımıza çıkabilirler.
    Aynen, hak verilmez, alınır, talep edilir, 90 larda her hafta sonu gösteri oluyordu, bir hafta işçiler, bir hafta memurlar, araya karışan sarı kırmızı bayraklılar filan...Oluyordu da ne oluyordu ülke elden mi gidiyordu?

Şimdi üç kişi bir araya gelse yok Gezi kalkışması mı, yok 15 Temmuz mu gene filan...yaw tamam tamam da 6 sene oldu 15 Temmuz olalı hala aynı muhabbet, sindi millet pıstı iyice..

3-5 sene önce Sendika Başkanı ile Çalışma Bakanının fısıldaşması düştü ekranlara, hatırlayalım öyle dersem tepki çeker böyle demek zorunda kaldım gibilerinden, tam komedi yani, ya da şu geçen sene asgari ücret artışı öncesi, bi sendika başkanı çıktı neredeyse yaw zamma mamma gerek yok dedi arkasından %40-50 neyse zam yaptılar adam istifa bile etmedi, utanmadı da..

Herkes hak ettiği şekilde yönetilir, bu millet bunu istedi, hala da istiyor, Stockholm sendromuna doğru gidiyor mevzu..

Gelir dağılımı orta direk kalmadı, herkes piramidin tabanında...Ama araba bayilerinde kuyruk var, ama oteller hınca hınç dolu, ama AVM lerde park yeri yok full çekiyor...82 milyon, %15 i 12,3 milyon yapar, 12 milyon kişi ne otele sığar, ne park yerine, ne de araba yeter, kalan %85 alçak sürünmeye devam...

2. ekonomi politikalarımızın basarısını gölgelemek isteselerde uluslar arası degerlendirmeler tersini söyluyor
    demiş reis
    cds bine dayanmış yatırım seviyesi cöpün altında
    diyecek bişey bulamıyorum

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ekonomi politikalarımızın basarısını gölgelemek isteselerde uluslar arası degerlendirmeler tersini söyluyor
    demiş reis
    cds bine dayanmış yatırım seviyesi cöpün altında
    diyecek bişey bulamıyorum
    lütfen yanlış bilgilndirme yapmayalım cdslerimiz 800 altına şetmiş
    bir halt olacağı yok.

4. Bankalar aşık olduğumuz vazgeçilmez şey değildir. İnsanlar çok garip yaratık ! Kamu bankası 750 tl. promasyon verirken diğer tarafta yasal faaliyet gösteren diğer banka 6 -7 bin tl. veriyorsa geçmeyene ne denir ?

Zaten bir emeklinin bankayla ilişkisi başka ne olur ki , aydan aya maaşını alacaksın. Kredi kartı zaten tüm bankalarda free . Yok aidatlı ama özellikli kart istiyorum dersen aidat kesilince sızlanmayacaksın. Şahsen 3 ay sonra çıksın başka bir banka 10 bin desin hiç düşünmem anında geçerim. Kimlik bilgilerimiz zaten tüm dünyanın elinde geziyor. Telekızlar bile benim telefon kadar aranmıyordur.

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Devletin kan testi sonuclarina guvenmeyin. Ayni hafta icinde hem ozel hem devlette kan testi yaptirdi bi arkadas. Bazi degerler cok farkli cikinca ozel hastanedeki hemsireye sormus neden boyle farkli diye.

Hemsire demiski devletteki cihazlarin kalibrasyon ve ayarlari yapilmiyor sonucta devlet

Ikincisi referans degerleri farkli olabilir demis ama burasi dogru degil referans degerleri ayniydi

Tek ihtimal kaliyor kalobrasyon ve ayar. Birde devletteki makinelerin eski olmasi
    Devlet hastanesininkinin doğru özel hastaneninkinin yanlış olma ihtimali de var ama.
    Hakem olarak 3. bir hastaneye gidip 3. testi yaptırmak lazım.

Bir yerden duyduğuma göre 19 bin uzman doktor lazımmış devlete, ulen uzman doktor bu 19 bin tane çay toplama işçisi bulunmaz bir anda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Erdoğan: ''Bakınız Avrupa'da pek çok ülkenin CDS puanı yerlerde sürünürken bizimki hamdolsun 1.000'e dayandı. İnşallah biz bunu daha da yukarılara...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=406905
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. 95-96 dan beri olmayan şeyler oluyor...
    yarın globali kırabililer..
    trump zamanında uyardı.. bu demok-rat çöplerine karşı..

Memento mori

Sayfa 938/993 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •