Sayfa 94/1027 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Merkezin bu dandik açıklaması ile ekonomi rayına girdiyse bende hiç bir şey bilmiyorum.
    Bana göre dağ fare doğurdu ama panikle iyi verdiler kura buda bir gerçek.

Zarar kol gibi 92 nere 57 nere eve ekmek gotürmeyi bırak icra memurları koltuk takımlarımı götürüyor

3. Şu anda başlığı 232 kişi okumaktadır. Hey maşallah.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. evet sayın seyirciler, bir keriz silkeleme operasyonu da burada tamamlandı. 1.5 yıl sonra görüşmek üzere hepiniz sağlıcakla kalın...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Benim çekincem sadeleşme yaparken efektif fonlamayı yani 1 haftalık repo'yu şu anki GLP değeri olan %16.5'un altında bir değer olarak belirlemesi. Bu ciddi problem yaratabilir. Yabancı direk buna bakacaktır.
    Onu MB bağımsızlığı yönünde söylemler ve hareketlerle desteklerse 15-16 fonlama yeterli olacaktır diye düşünüyorum..

OHAL de kalkarsa dediğim gibi..

Çünkü bu durumda tahvillere alım geldi mi orada faiz gevşedi mi 15 lere fonlama ile tutar birbirini

Güven kaybı ve ne olacak belirsizliğinin ortadan kalkması lazım..

Birisi dolarlara el mi kondu dedi tweet de hemen açıklama gelip hayır böyle bişi yapılmayacak denmesi lazım olan bir süreçten geçiyoruz..

Boş bırakılmamalı meydan..proaktif ve tutarlı disiplili koordineli bi ekonomi yönetimi olmalı artık..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet burası muğlak ama 7 Haziran'a kadar dolarda alım fırsatı vermemek için bu söylemi tercih etmiş olabilir. Yani kurun 7 Haziran'a kadar yavaş düşmesini istiyor olabilir.
    Benim anladığım piyasaya bu bize göre yeteri bundan sonra ne olursa olsun tekrar bir faiz artışına gitmeyeceğim baska seçenekleri kullanacağım demek istiyor . Buda olumsuz görülebilir . Ayrıca bu bu sözüyle merkez 7 Haziran’dan bir faiz artışına gitmeyeceğini gerekirse ek tedbir alacağını söyledi . O cümleyi açıklamada bıraksaydı olumsuzluk durumunda faiz silahı yine elimde sinyali verebilirdi Buda kuru baskilayabilirdi diye düşünüyorum . Bence bu açıklama ile glp artısı dahil 7 haziranda bir artış gelmeyecek . Bu ortamda sadeleşmeye gider mi diyeceğim ama onuda seçim öncesi pek zannetmiyorum .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. [IMG][/IMG]

Pazartesi 4,49 lardan açan dolar
    300 baz puan yükselişe rağmen düşebildiği yere bak

hala 2 gün öncenin % 2 üzerinde

dolarda yükseliş kaçınılmaz
    kim kendini kandırırsa kandırsın

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Zarar kol gibi 92 nere 57 nere eve ekmek gotürmeyi bırak icra memurları koltuk takımlarımı götürüyor
    Ben size guclu TL'ye guven, gerisini merak etme sen, dememismiydim?

Kendi dusen aglamaz, Reyis bu kodumu oturtur!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 94/1027 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •