Sayfa 94/1000 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 745 - 752 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. dün akşam borsa kapanırken fonda olan hisseleri ve sonrasında da onsu duyunca dedim hayırlısı inş devamı gelmez

2. Dün yayınlanan dağılım raporundaki hisse fiyatlarını iki günlük karşılaştırdım bir düşüş değil yükseliş olması gerekiyor fon fiyatında. Fakat fon toplam değeri 20 milyondan 27 milyona yükselmiş 7 milyon artmış bu durumda 7 milyonluk yeni girişle açtıkları pozisyonlar etkili gözüküyor dün gelen negatif getiride.

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    İşlemedi. Dünkü getirisi % 0.214, önceki günkü ise % 0.274 idi. Demekki bu işten anlamıyorum.
    Bizde anlamıyoruz merak etmeyin

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dün yayınlanan dağılım raporundaki hisse fiyatlarını iki günlük karşılaştırdım bir düşüş değil yükseliş olması gerekiyor fon fiyatında. Fakat fon toplam değeri 20 milyondan 27 milyona yükselmiş 7 milyon artmış bu durumda 7 milyonluk yeni girişle açtıkları pozisyonlar etkili gözüküyor dün gelen negatif getiride.
    7 milyonu yemiş olmasınlar
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. Düzeltme yapsın bir bakalım ona göre dün bir arkadaş söylemişti bunların girdiği düzgün kağıtlara bizde girip fon yapabiliriz

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    7 milyonu yemiş olmasınlar
    Olabilir tabi ama o zaman -%30 falan yapmaları lazım

7. aynen olabilir ama bunlar hiç al sat yapmıyorlar mı al tut yapıp temel analiz yerine veya bekledikleri yere göre mi satış yapacaklar fon yine güncellenmiş galiba o zaman bu türev piyasalarından demek ons vb halbuki hisse bazlı fon olarak dün daha iyi performans göstermeliydi bugün kar realizasyonlu yatay eksili artılı endekste olduğu gibi

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    İşlemedi. Dünkü getirisi % 0.214, önceki günkü ise % 0.274 idi. Demekki bu işten anlamıyorum.
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bizde anlamıyoruz merak etmeyin

EID'yi izliyorsunuz değil mi üstadım. 20 K kadar koymuştum 1 hafta önce. Keşke daha fazla koysaymışım diyeceğim ama portföy büyüyünce yöneticiler aynı süratte uyum sağlayamıyorlar gibi bir his oluştu bende TCD yi görünce. Bir o kadar da eski günleri yadettirdi; malları en üstten fonlara yıkıp aylarca taşıtma işleri. Bizde hisselerde beklerdik koyun gibi, geri dönsünler de hissemiz yükselsin diye. Ne günlerdi.

Sayfa 94/1000 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •