dün akşam borsa kapanırken fonda olan hisseleri ve sonrasında da onsu duyunca dedim hayırlısıinş devamı gelmez
dün akşam borsa kapanırken fonda olan hisseleri ve sonrasında da onsu duyunca dedim hayırlısıinş devamı gelmez
Dün yayınlanan dağılım raporundaki hisse fiyatlarını iki günlük karşılaştırdım bir düşüş değil yükseliş olması gerekiyor fon fiyatında. Fakat fon toplam değeri 20 milyondan 27 milyona yükselmiş 7 milyon artmış bu durumda 7 milyonluk yeni girişle açtıkları pozisyonlar etkili gözüküyor dün gelen negatif getiride.
Düzeltme yapsın bir bakalım ona göre dün bir arkadaş söylemişti bunların girdiği düzgün kağıtlara bizde girip fon yapabiliriz![]()
aynen olabilir ama bunlar hiç al sat yapmıyorlar mı al tut yapıp temel analiz yerine veya bekledikleri yere göre mi satış yapacaklar fon yine güncellenmiş galiba o zaman bu türev piyasalarından demek ons vb halbuki hisse bazlı fon olarak dün daha iyi performans göstermeliydi bugün kar realizasyonlu yatay eksili artılı endekste olduğu gibi
EID'yi izliyorsunuz değil mi üstadım. 20 K kadar koymuştum 1 hafta önce. Keşke daha fazla koysaymışım diyeceğim ama portföy büyüyünce yöneticiler aynı süratte uyum sağlayamıyorlar gibi bir his oluştu bende TCD yi görünce. Bir o kadar da eski günleri yadettirdi; malları en üstten fonlara yıkıp aylarca taşıtma işleri. Bizde hisselerde beklerdik koyun gibi, geri dönsünler de hissemiz yükselsin diye. Ne günlerdi.
Yer İmleri