buralardayız çıtak. ehliyeti kaptırmayalım diye geceleri yaşıyoruz bu ara
Originally Posted by EMLAK buralardayız çıtak. ehliyeti kaptırmayalım diye geceleri yaşıyoruz bu ara 10 gün önce ben gaptırdım.. 4060 tl de ceza birde mahkemeye çıkılıyormuş... sanırsın adam kestim aqua kaç dene bira gettün ?
Originally Posted by çıtak 829 üstünde... 838... daxtan ışık görürse hafazanallah 850 yi bile mete gazoz gibi nişangah yapabilür bu arada ; mete uşağına da efferim... esaslı çocuk seviyorum o uşağı illa tepe şart değilde tl kalmak istemiyorum dolar şu ara sıkıntı al sat yaptığına değmiyor nakit. % 27 mal kaldı hisse elimde. yükseldikçe verdik
Originally Posted by EMLAK illa tepe şart değilde tl kalmak istemiyorum dolar şu ara sıkıntı al sat yaptığına değmiyor nakit. % 27 mal kaldı hisse elimde. yükseldikçe verdik güccük su 7,5 TL olduğu yerde borsa galiba 10 bin görecek.
huyumuz... donsuz gezerizde pozsuz gezmeyiz
Originally Posted by çıtak 10 gün önce ben gaptırdım.. 4060 tl de ceza kaç dene bira gettün ? daha ben hiç kaptırmadım.. gözüm hep ileride mavi ışıklarda onu aliye sormak lazım ben alıyom çıkıyom yazıyor aylık hesap görüyoz.
Originally Posted by Ayasofya 2005 güccük su 7,5 TL olduğu yerde borsa galiba 10 bin görecek. lokantada çeşmeden isterim suyumu abdest bozacağım zamanda tutar, tanış lokantaların tufaletlerine giderim benden suya 7,5 tl alacağına, canımı al, daha az canım acır biz NEJAT UYGUR'un ''param yok memet...'' leri ile büyümüş adamlarız
Originally Posted by çıtak huyumuz... donsuz gezerizde pozsuz gezmeyiz bozkuşta o zaman don yok ondan çalı dibinde pişpirik oynuyor. Çalı dibinden çıksa kutu gözükecek vay uyanık
Forum Rules
Yer İmleri