Sayfa 941/1002 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Naftali masum o sadece bi memur
    Gorusmek istemiyende Biden degil Abd zaten))

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi simdi sirf Bay Baydin Naftali Bennett ile gorusmesin diye
    Kabil havalimaninda olanlari biliyon
    Bum bum buumm
    Bu da ona benziyo Amac olarak
    Bu daha beteri bence. Ataturk'un Kocatepe'de cepheyi dürbünle izlerken fotoğrafı var. Bu foto paylaşılmış ama Atatürk fotoğraftan cimbizlanmis. Bu foto çok tepki çekiyor, bir de Ahmet Hamdi Camli'nin videosunu döndürüyorlar. Bunlar çok tepki çekiyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...mpression=true

AKP'de görev almış kişilerin yüzde 90'ının ileride itirafçı olacağını belirten Albayrak şöyle konuştu:

"Çiçero'nun bir sözü vardır, ‘Ölmüşleri yaşatan, yaşayanların bellekleridir.' Bir söz de, ‘Sömürgecilerin ipiyle kuyuya inilmez.' Şimdi gayrimeşru işlerle uğraşanların, adaletsiz olanların, hukuk dışı olanların, böyle bir yönetimin ipiyle kuyuya gittin mi, netice bu… Ben de Erdoğan Bayraktar'ın 2013'teki o sözlerini -o zaman da benzer ifadeler kullanmıştı- dinlemiştim. Gerçekten üzüldüm. Nasıl bir devlet, hukuk yok, araştırma yok, soruşturma yok…
    @erefefik

3. Cemil Çiçek, 17-25 Aralık soruşturması ardından muhalefeti Meclis'te ayak sürümekle eleştirdi bugün:
    “55 milletvekili yetiyor, delile de gerek yok. Önerge aradan 3 ay sonra geçtikten sonra veriliyor, muhalefet bir türlü vermedi. Neden muhalefet bu konuda kılını kıpırdatmadı?”
    Liberaller diyorlar ki, Tanju Özcan Chp'dChp'de barınamaz, başka partiye göz kırptı, gidecek.
    Bence partiyi su an yönetenler gidecekler. Tanju Özcan çok daha önemli göreve gelecek.

Tanju ÖZCAN
    @tanjuozcanchp
    ·
    21s
    Ben bugün memleketimin bekasını düşünerek düşüncelerimi kamuoyu ile gizli bir ajandam olmaksızın paylaştım.Birileri başka partilere göz kırptığım şeklinde algılamış.Hiçbir yere gitmiyorum.Ben Atatürk’ün CHP’sinin öz evladıyım.
    Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan
    Ülkem sığınmacı istilasına uğradı,
    Parlementonun işlevi kalmadı
    Gençler işsiz
    Esnaf çaresiz
    Hükümet beceriksiz
    Buna karşın muhalefet yarım ağız erken seçim çağrısı yapıyor…
    Samimi iseniz ülkenin bekası için Sine-i Millete dönün!
    MEVZU VATANSA KOLTUK TEFERRUATTIR!!!
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    11% yetmez 30% hatta 90% geri çekilip orada 1 sene kalsın yeter Sonra bir bakarsınız ülke nüfusu Yunanistan'ın altına inmiş.
    Yok %11 yeter....sen yaz bi kenara.

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    daha dun konut sektoru ile ilgili birkac sey yazmistim.

bugunku habere bakin

https://www.dunya.com/sektorler/mute...-haberi-632208

Müteahhitler, 2 Eylül’de inşaatları durduruyor
    Çimento fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olan inşaat müteahhitleri, inşaatları durdurma kararı aldı. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı'nda eylem kararı çıktığını, inşaatların 2 Eylül Perşembe günü itibariyle durdurulacağını açıkladı. Tahir Tellioğlu, uyarılara rağmen çimento zamlarının devam ettiğini söyledi.

--------

Reis yetissss bir s500 olmus 4 milyon alamiyohhhh

yazik olan kentsel donusumde sifir daire alacagim hayali kuran evleri yikilmis insanlara olan olacak.
    Anladimki haci agabey biz ayakta uyuyangillerdenmisiz

6. Cool

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    daha dun konut sektoru ile ilgili birkac sey yazmistim.

bugunku habere bakin

https://www.dunya.com/sektorler/mute...-haberi-632208

Müteahhitler, 2 Eylül’de inşaatları durduruyor
    Çimento fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olan inşaat müteahhitleri, inşaatları durdurma kararı aldı. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı'nda eylem kararı çıktığını, inşaatların 2 Eylül Perşembe günü itibariyle durdurulacağını açıkladı. Tahir Tellioğlu, uyarılara rağmen çimento zamlarının devam ettiğini söyledi.

--------

Reis yetissss bir s500 olmus 4 milyon alamiyohhhh

yazik olan kentsel donusumde sifir daire alacagim hayali kuran evleri yikilmis insanlara olan olacak.
    Anladimki haci agabey biz ayakta uyuyangillerdenmisiz

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Naftali masum o sadece bi memur
    Gorusmek istemiyende Biden degil Abd zaten))
    Bundada uyuyoz hep uyuyozmu abi a a a
    Sen neymissin be aaabi (mazhar foit ozkan sarkisi) Simdi ehtiyarladilar

Sayfa 941/1002 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •