Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Aga tartışmaya gerek yok. Vakaların tamamıma yakını mutasyonlu virüsmüş. Çok daha hızlı bulaşıyor. İstediğin kadar korun ilk boşvermişlikte yakalıyor. Aman diyim aman. Hafif geçirenler de bile uzun süreli bitkinlik yapıyor. Orta-uzun vade etkileri var mı, varsa neler daha meçhul. Hiç kimseyle görüşmeyin mümkünse.

2. Dow a %5 satis gelse buralar ne olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hasta olanların maskelerinin leş gibi olmasından rahatsızlık geçirdiği .
    .
    gerçekten hocam ben bakıyorum çöpten plastik yada her ne topluyorsa adamlar maskesi çene altında
    bulaşma durumu bu adamlarda daha fazla olması gerekmiyor mu ?

4. Rus Ural Havayolları, iptal edilen Türkiye seferlerinin yolcularına paralarını iade etmeye hazır olduğunu belirtti.

Sputnik’e açıklamasında, Türkiye’ye uçuşların yasaklanmasını değerlendiren Ural Havayolları şirketinin temsilcisi, yolcularla ilgili planların ne olduğu sorusuna, “Elbette, paraları iade edeceğiz†yanıtını verdi.

Türkiye yerine aktif olarak Rusya’nın güneyine seferleri geliştireceklerini dile getiren şirket temsilcisi, “Bir şekilde ikame edeceğiz, yeni koşullarla adapte olmaya çalışacağız. Son bir yılda buna alıştık artık†ifadesini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202...i-iade-edecek/

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ne anlatıyorsun sabah sabah nerden biliyorsun hasta olanların maskelerinin leş gibi olmasından rahatsızlık geçirdiğini.
    Ne adamlar var çevremde , bu kadar titiz olup aynı olayları yaşıyor mutasyondan dolayı git iyi araştır öğren sağsan soldan okuduklarını anlatma bana olaylara bütün olarak bakmayı öğren herşeye muhalefet olma ile olmuyor bu işler.
    Yakında açık havada takmanıza gerek yok derse yetkililer anlarsın beni..
    Basında her okuduğuna inanmaya devam et..

Böyle giderse akciğer rahatsızlıklarında patlama bekliyorum..
    Diyorum ya..En basit bi cerrah ile konuşsan dediklerimi der..(tamam onlarda cahil)
    Ağzının hemen dibinde mikrop yuvası neyden yapıldığı belli olmayan bir şey içinde soluk alıp veriyorsun..
    Hemde 3-5 dk değil..Bütün gün..

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    1406 ya yazdım take profit hergün yazıyoruz bir ümit bakalım bugün kapanacak mı?
    BUGÜN KAPANDI 7,000 PUAN CEBE KONDU YUKARI ÇIKARSA TEKRAR SHORTLARIM...

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ELLİOTCULARDAN okuduğumda tam tersini der.
    ufak tefek inişler olur mu bilmem ama xu100 de düşüş bitmiştir kralı gelse RALLİ parolası vermiş ...
    Elliotu sevmem babasını da sevmezdim abi Şimdi elliotçu vardır muhakkak zıplayacaklar ama tek başına elliot ile yapılan tahminlerin tutma olasılığı sıfır. Rakamla 0.

Döngüye göre elliot yaparsan olur ama elliota göre döngü uydurursan gıçın açıkta kalır

8. Maske, mesafe, hijyen aman bunlara dikkat. Süründürüyor namussuz. Tam iyiyim, atlattım diyorsun bir gün sonra ayağa kalkamıyorsun.
    Adamın biri çok boş konuşuyor yine, yurtiçi yurtdışı farketmeksizin posta koyuyor. Ekönömiye girsene birazda madem orayada atar yap biraz.

Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •