Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim bizim hukuki sistem doktor düşmanı.Nedendir bilinmez son 15 yıldır yargıtay tamamen aleyhimize kararlar veriyor.Benim mesleğe başladığım ilk on yılda kesinlikle farklıydı,hakimler savcılar bizi kollarlardı.Hastalar elbet haklarını aramalı ,suç varsa cezada olmalı ama işleyen bir hukuk sistemimiz yok ki.Bir kez adliyeye düştün mü suçlu suçsuz farketmez yıllarca uğraşıyorsun maalesef.
    Hasta hakları diye bişey çıktı tüm sağlık camiası mağdur oldu, özellikle doktorların çok hakkı yendi bikaç yıldır pandemi de canla başla çalışan tek sektör olmasına rağmen sadece kuru bi alkışla geçiştirildi..
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bugünün konu dışı konusu karışık, şöyle takip ettim topiği mevzuya giremeyeceğim

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bugünün konu dışı konusu karışık, şöyle takip ettim topiği mevzuya giremeyeceğim
    Sizde girmeyecekseniz , kalsın bu mevzu burada ! Dün Sarıkamışta bazı aç ayılar ulu orta sokaklarda dolaşıyordu. Demek ki aç kalınca korku bitiyor.

4. Abi modern insan yatarak doguruyo da o eziyet ya hem yatak pisleniyo
    Bugunun 2021 in kongosunda zairesinde ugandasinda lake viktorya da bilimum yerde
    Kizlar bi palmiye agaci yada boabap agaci
    Buna tutunup
    Agaci kendine kendini agaca cekip
    Ikinip
    Comelerek yavruluyolar pardon doguruyolar
    Yani tum bildiklerimiz yalnis
    Turkceyi de katlediyok
    Metamorfoz
    Baskalasim
    Oz turkcesi metamorfozun

5. Gün boyunca usd / tl 12 etrafında geziniyor. Birileri sağlam bir kazığa mı bağladı acaba ? Sabaha doğru ipini kırarsa alacakaranlıkta yönünü bulabir mi dersiniz.

6. Avukatlık büroları türedi bu işleri gönüllü yapan, özellikle devletin arşivindeki sıkıntılar üzerine oynuyorlar, yani kızıyoruz çoğunlukla ama bürokrasi, kayıt, kuyudat, arşiv devlet için olmazsa olmazlardan, bir tür hafıza. Özellikle üzerinden çok zaman geçmiş olaylara oynuyorlar, ya tutarsa hesabı, misal geçen sene iki sene önce olan olaylara bu şekilde yaklaşmazlar. 20 sene önce ne olmuş, ne bitmiş, o kayıtlar nerededir, sistem değişmiş midir, ilgili ünite yer değişmiş midir, kaç kişi gelip geçmiştir, hepsinden önemlisi bu tür bir talimat yazı geldiğinde yargıdan, o an o birimde olanlar sallar geçer, kayıtlara ulaşılamamıştır der zira sorumluluk taşımaz.

Devletle ilgili her konuda var bu tür sıkıntılar, geçmişle ilgili aklanamadığın kendini aklayamadığın sürece suçlusundur yaklaşımı. Sadece doktorlukla ilgili değil, her meslekle ilgili var bu tür sıkıntılar. Ha bazı meslekler korumacıdır, bazıları da bana ne naparsa yapsın der sallar geçer.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    yahu bazen tam müşteriye o zamanın modası travolta traşı yapıyorum , hasta pat diye dükkandan içeri giriyordu , yetiş doktor kalp krizi geçiriyorum... şöyle bi suratına bakıyorum , durumu anlıyorum hemen , sen koltuğa otur evladım bir soluklan dergileri kurcala birazdan ilgileneceğim... herif kalp krizi diye geliyor bildiğin, hanımı geceden suya karbonata yeterli süre fasülyeyi yatırmamış... alelacele pişirmiş... bi maden suyu sırtına iki osmanlı tokatı... bila ücret tabii... hayır duası yeter ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. Yok kavala, yok demirtaş felan, hepsi hikaye. Yarın cuma çıkışını kaçırmak istemiyorum.

Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •