her gün her işlem için böyle bir takip yapmazlar yapamazlar. siz yarın 12.00 de bağlarsınız kur 12,75 ben 15.00 da bağlarım 13 vb.
bence dönemlik olacak o haftanın son işgünü mb kuru veya aysonu mb kuru vb. dolasıyla hükmetmesi daha kolay olacaktır.
her gün her işlem için böyle bir takip yapmazlar yapamazlar. siz yarın 12.00 de bağlarsınız kur 12,75 ben 15.00 da bağlarım 13 vb.
bence dönemlik olacak o haftanın son işgünü mb kuru veya aysonu mb kuru vb. dolasıyla hükmetmesi daha kolay olacaktır.
Bu qrada yilanoglu strikes back 13.59
6 ay yetmez ki fark ödemelerinde bir şeylerin patlama riskine neden girsinler. ocaktan ocağa bir yıl işte miss gibi bu sisteme giren 1 yıl kıpırdamayacak. Faiz düşük, baz etkisiyle ve dolardaki düşüşle enflasyon düşük, kurda stabil koş koş koş seçime koş.
Hey allahım güvenlidir diye altın alıyoruz gümüş alıyoruz eurobond alıyoruz bitcoinci kadar stres çekiyoruz.Nasıl memlekettir anlamadıkki.Türkiyede yaşayanın alternatif ülkesi ya venezuela ya arjantin olmalı isveç norveç vs biz yaşayamayız sıkıntıdan patlarız.
Yarın sabah 9 da çalışma masamdaki bilgisayarda. Tam koordinatları google a yükledim.
Şaka bir yana tl de olanlardan bugunden habersiz son günlerdeki hipnoz nedeniyle sabah tam uyanamadan rüya mı lan bu diye dolar alan da çok olur yarın.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki forumdaşlara bir uzmanlık sorusu,
Benim kayınpederin bu Cuma günü vadesi dolacak 6 aylık mevduatı var. Benim kayınpeder kur farkı alacak mı yoksa bir bardak soğuk su mu içecek?
Ya da diyellim ki 15 Ocak'da 1 yıllık vadesi dolan vatandaş kur farkı alacak mı yoksa öfkeden kendini camdan aşağı mı atacak?
Yer İmleri