1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Fazla yazmaya gerek yok.
Fazla okumaya gerek yok.
Para kazanmaya devam.
300-500 fark etmez.
Taşı delen suyun gücü değil sürekliliğidir.
Nasıl olsa yönetim adil davranmıyor. Soru soruyoruz ona bile cevap verme gereği duymuyor.
Grafik geride daha onun altına gelmedi.
Bir şey soracağım , hızlı bir piyasada limitli stop emirleri çalışmıyor değil mi ? eğer stop koyduğumuz kademede yeterli kontrat yoksa veya bizden önce o kademeye alıcıdan fazla stop emri girilmişse stop loss olmadan fiyat başını alıp gidiyor? ekran başında olmadığımız bir anda ne yapacağız ? Yüksek volatiliteli bir piyasada korunmak için ne yapıyorsunuz ? Borsasında piyasa fiyatlı emri yasaklayan ilk ve tek ülkeyiz sanırım..
pfizer 8-10 doz daha aşı sattıktan sonra, aşının da bi faydası yokmuş diyecekler..
ve nihayetinde, güneşe çıkın d-vitamini alın, bağışıklığını güçlendirmek için kelle paça için- seviyesine gelecekler
sonraki senaryo iklim krizi, green new deal.. leş tayfa yavaş yavaş iklim krizi limanına yanlamaya başlayacak, yapay et övmeye başlayacaklar, kirliliğin kaynağı olarak ineklerin yellenmesini gösterecekler vs.. dünyanın ırzına geçen büyük şirketlerin çıkarlarına asla dokunmamaya itina göstrecekler
Matrikste dediğiniz gibi bir emir türü var mı ? Matriks eğitim ekibi tarafından arandım stop loss emri veya fiyat bir yeri kırdığı zaman AL/SAT için STPLMT emir türünü kullanmam gerektiğini söyledi.
eskiden Foreks terminali kullanırdık..piyasa fiyatlı stop emri vardı , şartlı emir türü vardı kaç kademe kayma ile emrin gerçekleşmesini bile belirleyebiliyorduk.
Herif 1.5 sene önceki 3 satırlık ne idüğü belirsiz haberin başlığını tarihsiz buraya koymuş; 3 kuruşluk aklıyla manipulasyon yapacak...
Ben moderator olsam 5 dakika bile tutmam bunları forumda.... direk kalıcı ban...
Bu aşı karşıtları maske karşıtları vs vs koronadan öldüğünde gram üzülmüyorum yemin ederim...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Saçma sapan şeylerle geliyorsun geneM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek haneden 7 haneye gelmesi 25 yıl sürmüş..
Şimdi gene 2 hanelere yol alıyoruz..
Hayırlısı
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri