Sayfa 946/1003 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: HALK Cafe - II

TREND'e suc bulmuyoruz ki. Hepimizde patladi iste, ben total loss olarak yazip gectim. Para olarak koymadiysa bile (ben devamli islem yapiyorum), zamanimi emegimi firisatlari yedi. Borsada bu da var.

Ayrica THY'ye bence yanlis zamanda giriyor. Havacilar artik realite ile yuzlesecek, onlardan birsey beklememek lazim uzun bir sure.

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Şurada yazılanları okuyunca hiç bir iştahım kalmıyor borsaya... tüm portföyü boşaltıp çıkasım var ıcbc ve akbank hariç 5 hissem karda çıkıp gitsem mi acep ülkeye reset çeksek ne güzel olur.... ülkemizin lübnan gibi iflası etme riski var mı yav bu çakallar türkiye batsın diye para felan vermez gibi geliyor bana
    KIZILDAG icimizi karartti evet maalesef Riskli ortak, sen de biliyorsun durumlari. Portfoy yaptin, devam et iste. Artik oyle shock yaratacak bir durum yok. O neydi be her gun DOW %10 yeyip yeyip duruyordu.

3. Allah var, Th. Hocam sayesinde Kısada Gs. da bir zamanlar /200 kazandım. Onu takip etmiştim. Sonra halkb. aldı. Aslında onun aldığı zaman fiyat çok uygundu.. Alabilirdik bizde ama kol bacak kesmek şartıyla vs. Hocam buna karşı çıkıyordu o zamanlar. Ben maliyet düşürmem, stop los olmam, beklerim ve zamanı gelince kar ile satarım diyordu. Kimseyi dinlemedi. Bence tek yanıldığı hisse hulk. Oldu. diğer hisselerde zarar etmedi th. Hocam. İstisnalarda kaide bozmaz. Arada olur böyle işler. Borsa bilgisi derin olan bile terste kalabiliyor. Bence hala TH. başarılıdır bu borsada kim ne desin.

https://m.borsagundem.com/haber/reys...arkasi/1488386

03 Mayıs 2020 04:26
    Öncelikle Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek olsun.Önderi yani nam-ı diğer derinhisseyi bandırmadan tanırım,kendisinin muhasebe ofisi vardı o zamanlar çarşıda da eşrafı çoktu sonra bir gün baktım bu önder bizim dükkanlara gelip himmet parası istiyor dedim kimin için himmet istiyorsun ? Hocaefendi için istiyorum dedi ben senin hocaefendini falan tanımam deyip himmet vermediğim için beni tehdit etmişliği de vardır.Bu fetöcü kansız cemaatin kriptosu twitterda şimdi vatansever devlet yanlısı kuzu postlarına bürünse de bandırma esnafı o fetöcüyü iyi tanır.KHK neticesinde içeri girip itirafçı olduğu için 2 ayda salmışlardı 2017 senesinde o yüzden bize masal anlatma önder biz senin ne halt olduğunu iyi biliyoruz

Yani KIZILDAG'in dedigi gibi yargisiz infaz da yapilmamasi lazim amma... Butun yazilari vatan millet sakarya din iman olan birinden boyle birsey cikmasi hic de supriz olmaz, hatta benim tam da tahmin ettigim gibidir. Dedigimiz gibi artik neyin ne oldugunu 2 mesajdan anliyoruz. Bu twitter geyiklerinin hepsine para babalari maas ve komisyon veriyor.

Bir de ulen kagit 3 ayda 10 kat artmis, artik ne demeye bulasiyorsun buna da sonra agliyorsun? Altin mi cikardi, atomu molekullerine bolmeye mi basladi?
    Son düzenleme : 666; 03-05-2020 saat: 11:07.

Benim tahminimce SPK bunlari hepsini oldukca detayli olarak arastiriyor. Yakinda cok seyler ortaya cikacak, guzel cezalar gelecek.

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    İşte temettü veren büyük kağıtların farkı bu. Bugün Ereğli'de ve Tüpraş, Ford, Tofaş gibi kağıtlarda da yabancının maliyeti 0 lira..
    Bu kismina katilmiyorum b_g. Dikkat ettiysen videoda da gostermis adam nasil 0.76'dan aldigi 6 milyon lotu 5'lerden bosalttigini. Yani orda elinde kalan 0.76-1.00 maliyetli 30 milyon lot 0 maliyetli. Cunku zaman dilimi dar, kurda oynama yok.

30 hisseleri boyle hareket etmiyor. Tasiyanin zaman maliyeti var temettusuu alsa da almasa da. Ayrica yabanci dolar soktugu icin paralari devamli devalue oluyor. Ben kisa surede vurup kacanlar haricinde 30 hisselerinde 0 maliyetli olan yabanci oldugunu dusunmuyorum. Onlarin parasi da bizle beraber yok oluuyor, o yuzden gelmiyor kimse artik zaten vurkac haricinde.

Koca Kene (BGC)'nin bile Halk'ta Tombik'te milyon lotlar alip 2 kademe ustten verdigini gordum. Bu adamlar eskiden boyle degildi, aldi mi tasiyorlardi uzun sure. Cunku buralardan alanlar artik yabanci degil, bizim yerliler hesap acmis.

yildiz, erick, ozer de artik yazmiyorlar. Umarim bir yaramazlik yoktur.

osisa takip etmiyorum sinirlerim yipranmasin diye, birsey oldugu yok dedi ozelden.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu kismina katilmiyorum b_g. Dikkat ettiysen videoda da gostermis adam nasil 0.76'dan aldigi 6 milyon lotu 5'lerden bosalttigini. Yani orda elinde kalan 0.76-1.00 maliyetli 30 milyon lot 0 maliyetli. Cunku zaman dilimi dar, kurda oynama yok.

30 hisseleri boyle hareket etmiyor. Tasiyanin zaman maliyeti var temettusuu alsa da almasa da. Ayrica yabanci dolar soktugu icin paralari devamli devalue oluyor. Ben kisa surede vurup kacanlar haricinde 30 hisselerinde 0 maliyetli olan yabanci oldugunu dusunmuyorum. Onlarin parasi da bizle beraber yok oluuyor, o yuzden gelmiyor kimse artik zaten vurkac haricinde.

Koca Kene (BGC)'nin bile Halk'ta Tombik'te milyon lotlar alip 2 kademe ustten verdigini gordum. Bu adamlar eskiden boyle degildi, aldi mi tasiyorlardi uzun sure. Cunku buralardan alanlar artik yabanci degil, bizim yerliler hesap acmis.
    Yıl 2012..Ereğli 2,80 aldım...Yabancı takası o zaman 55 seviyelerinde...Temettü 0,30 lira...
    yıl 2020 maliyetleri kaçtır oralardan alanların?

Sayfa 946/1003 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •