Sayfa 948/1027 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Fibayla çalışan var mı? Eft limitini 150k üstüne talep etmeme rağmen cikartmiyor lar.Müşteri hizmetleri topu şubeye atıyor şubede 150k maksimum diyor daha fazlası için ne yapmak lazım

Alıntı Originally Posted by Flash Yazıyı Oku
    Fibayla çalışan var mı? Eft limitini 150k üstüne talep etmeme rağmen cikartmiyor lar.Müşteri hizmetleri topu şubeye atıyor şubede 150k maksimum diyor daha fazlası için ne yapmak lazım
    FIBA girmenin çok kolay olduğunu çıkmanın ise en zor olduğu bankadır.... Para 2 parça halinde çıkmıyorsa o zaman 100-150 tl eft ücreti ödeyip çıkacaksınız .... Ya da benim gibi alacan parayı ceplere doldurup arabaya atlayıp başka bankaya

Bu arada Türkiye ABD ye misilleme olarak 22 Abd menşeili ürüne ek gümrük vergisi koymuş. Tüketiciye bu bazı ürünlerde %80 ni aşan oranlarda zam olarak yansıyacakmış. Hee ! enflasyon düşecek, faiz düşecek , Dolar düşecek, evet evet abbasın ekonomisinde bunlar olacak hep beraber oturduğumuz yerden çekirdek çitleyip izlemeye devam 1 Cent dahi bozup ekonomiye sokmam.
    Son düzenleme : umutabi; 27-06-2018 saat: 13:44.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    FIBA girmenin çok kolay olduğunu çıkmanın ise en zor olduğu bankadır.... Para 2 parça halinde çıkmıyorsa o zaman 100-150 tl eft ücreti ödeyip çıkacaksınız .... Ya da benim gibi alacan parayı ceplere doldurup arabaya atlayıp başka bankaya
    Söylediğiniz çok doğru bende 150k eft yaptım gerisini elden aldım.Benim miktarım fazla değil parayı yine kurtarabildim adamlara parayı rezerve edin diyorum 'bana şu kadar maliyeti var' bana ne senin maliyetinden nerdeyse nakit olarak elden bile goturemeyecektim.Bir daha gidersem eft limitini yukseltmezlerse adım atmam

İran ambargosuyla ilgili Tüpraşa da iyi basıyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada Türkiye ABD ye misilleme olarak 22 Abd menşeili ürüne ek gümrük vergisi koymuş. Tüketiciye bu bazı ürünlerde %80 ni aşan oranlarda zam olarak yansıyacakmış. Hee ! enflasyon düşecek, faiz düşecek , Dolar düşecek, evet evet abbasın ekonomisinde bunlar olacak hep beraber oturduğumuz yerden çekirdek çitleyip izlemeye devam 1 Cent dahi bozup ekonomiye sokmam.
    Aynen öyle bende doklarcıyım . Ayrıca Umut hocam anlaşılan siz tası tarağı herşeyi satıp benjamine gömdünüz.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Aynen öyle bende doklarcıyım . Ayrıca Umut hocam anlaşılan siz tası tarağı herşeyi satıp benjamine gömdünüz.
    Beni güvence altına alan bir sistem olmadığına göre her koyun kendi ayağından asılır misali kendimi güvenli limana taşımak dışında başka bir yol göremediğim ve kimsede bana gösteremediği için mümkün mertebe tüm birikimlerimi sağlama aldım. Sadece günlük hayatımı idame ettirmek için bir parça abbas ekonomisinde Tl tutmak zorundayım o kadar.

8. Ben çalışıyorum limiti yükselttim 150 bin üstü geçen gün sıkıntı olmuyor

Sayfa 948/1027 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •