Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Türkiye'de İngiltere varyantı tespit edilen Covid hastalarının ardından, İstanbul Tıp Fakültesi’nde bir hastada Brezilya mutasyonunun teşhis edilmesi, filyasyon uygulamalarında da değişime yol açacak. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, artık pozitif teşhis alan tüm hastaların evde ya da hastanede farketmeksizin, tek kişi olarak izolasyonda kalması gerektiğini söyledi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    İNGİLTERE SAĞLIK BAKANI: KARANTİNA KURALLARINI KASTEN İHLAL EDENLERE 10 YILA KADAR HAPİS CEZASI VERİLECEK

Bizde de uygulansın..
    Biz bunu 6 ay önce söyledik...
    Kesinlikle dogru bir uygulama, 10 yil abartı olsada, covid olup kurallara uymayan bir kişiyi en azından 30 gün cezaevine koyacaksın...para cezasi ile yola gelinse kimse trafik ihlali yapmazdı

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Saat 18:51’de Konya Tuzlukçu merkezli 4.7 , saat 18:52’de 4,0, saat 18:53’de ise aynı yerde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Türkiye’nin Uzay Programı açıklanıyor

Erdoğan : Birazdan Türkiye’nin uzay programını tüm dünyaya açıklayacağım

Erdoğan: "(Milli Uzay Programı) Küresel uzay yarışında ülkemizi üst liglere taşıyacak bu yol haritasının başarıyla hayata geçmesini diliyorum."

Erdoğan : Tüm dünyanın gözü bizde , neden saldırıyorlar ? Neden ? “ Çılgın Türkler geliyor “ diyorlar

Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •