Sayfa 949/1001 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Hemen yazıyorum bak görünmüyorum. Bu verlerle işlem yapma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    topigimde yazili.....10 kaart ANA KAARTLAR.....5 KAART SPEKULATIF KAARTLAR.....alindi....

oyun tarzimiz yazildi....

ANA KAARTLAR ASLA SATILMAZ.....

SPEKULATIF KAARTLAR.....5 ADET....BUNLAR SATILIR VE GERI ALINIR.....HEKTAS,SASA.ALARKO.VESTEL....vesaire... .topigimdeler...

dun.....BUNLARI GERI ALDIM.....YUZDE 50 VESTEL 31 DEN 45 E.....YUZDE YUZ SASA 2.80 DEN 5.60 CIKMISLARDI....OBURLERIDE......SATTIK.....DUN GERI ALDIK....ANA KAARTLARI ELLEMEDIK....

simdi....SASA yi.....aralik ayinda 8 den sattigimda.....bi suru hergele gelip ne zaman aldin ki der.....DUN ALDIM VE GRAFLARINI ASTIM.....ALIN DEDIM.

DURUST OLMAYI OGRETIYORUM.....
    Kuzu hocam ana hisseleriniz hangileriydi

3. 12178 gördü ..ki bu yaklaşık geçen hafta büyük ani düşüşün dip noktası idi ..şimdi 12125

Bedirrinin paracıkları akıyor bu tarafa
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hemen yazıyorum bak görünmüyorum. Bu verlerle işlem yapma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post7081762

Seni de zdx gibi yakalıyacağım
    Hayat hoş gerisi boş

5. ceopolitik ve finas kapital

şunlar sabit:

iktidar eski gücünde değil,
    iktidar bu nedenle bir erken seçim istemiyor,
    iktidar yine aynı nedenle muhalefeti zayıf güçsüz istiyor,
    İktidarın gözü iktidarda değil, Türkiyeyi dönüştürmekte ki bu başladı,
    Başarabilirse şayet bu kendisine gelecek için zaten uzun zamanlı bir iktidar demek,
    buda iktidarda zamanını uzatabilmeyi bir erken seçimden izole kalmayı ona mecbur kılıyor,
    ve
    iktidarın Suriyede Esat sonrasında Colani ile eli kısmen güçlendi, ABD ve AB bu nedenle çoğunlukla sesiz, ben hep dedimki Türkiyeye para Suriyeden girer veya çıkar, Esad düştü, Suriyeden para girdimi hayır, ratinglerin görünüm notlarında bunu görüyoruz, para halen bloke, orada SDG nin yönü bu konuda belirleyici olacak,
    buradan hareketle eğer ABD ve AB demokrasi üstünden üzerine gelirse ve SDG Şam yönetimine ayak direrse SDG yi bahane ederek Suriyenin kuzeyinde bir askeri harekatı göze alabilerler,
    buda burada mevcut siyasi duruma ve siyasi keskinliğe RESET demek olur,...

öyleyse ilk aşamada muhalefeti zayıflatmak ve bölmek, buna devam ediyor
    eğer ki ABD ve AB devreye girip tepki verirse bu durumda Suriyeye bir askeri harekat yani RESET ki
    buda zaten dillendiriliyor,

borsa her duruma uyum sağlayacaktır,...
    mesela şu an Türkiye Cumhuriyeti komisyona yatırıldı ve seruma bağlandı,..tersinde borsa buna şaha kalktı,..sonrasında Eylülde CHP ablukasına aşağı indi,
    (benim zaman analizleri dışarda birebir ilerlerken burası bundan Eylül CHP si için ayrışarak kendisine parantez açtı, önden yükseldi, önden düştü)
    borsa iktidarın mevcut hamlelerine ise uyum gösterir çünkü faiz gelirine sıkışmış sermaye kesiminin başka çaresi yok,
    ama her durumda borsa global taraftan gelebilecek tehlikeleri özellikle bu mevcut mali ve siyasi kırılganlık hali varken atlatamaz,
    bu durumda gözümüz içeride değil dışarıda olmalı,

bunu şöyle görüyorum içerisi: realize, dışarısı ayıdır,..

dışarıda bir ayılık hali ise en erken 3 kasımdır, yine ince detayda bunun bu ayılığın 10 hafta uzatma alarak, 2026 ocak ayı ilk haftasına kadar sarkacağını düşünüyorum, ama aslı 3 kasımdır,..
    hem ABD tarafında hem de içeride ardaşık faiz indirimleri beklentisi önemlidir,..bu gerçekleşirse 3 kasıma kadar ivmelenmeyi devam ettirir,..

3 kasıma kadar yönüm boğa devam edecek, 3 kasımdan 2026 ocak ilk haftasına ise 10 hafta uzatma beklentisiyle muallak bakıyorum

bu durumda borsanın hoşlanmayacağı tek bir kalem varsa sokağa taşmış ve herkesi etkileyebilecek bir toplumsal kargaşa hali,

akordiyon formasyonu devam edecek
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yahu niye cevap veremiyorsunuz..çok basit bak kişiyiz burda..beyin bedava..
    diyorumki Kılıçdaroğlunun son Cumhurbaşkanlığı adaylığına CHP liler ya da diğerleri neden karşı çıkamadılar..
    borsayla falan uğraşıyorsunuz az buçuk kafanız çalışır..
    beyninizi meşgul etmiyor mu bunlar..
    birde halka meee dersiniz..
    sizde meliyorsunuz işte..
    hakkaten millet kitlenmiş yahu

Ne alaka yaa. Aslında o zaman da bir sürü karşı çıkan vardı ama Kılıçdaroğlu'nun şimdiki durumuyla o zamanki farklı. Adam CHP'nin başkanıydı illa ben aday olacağım diye diretti aslında o altılı masa hikayesi da kendi adaylığı için tezgahtı. Oy olarak esamesi okunmayan tiplere bir sürü vekillik hediye edildi ne oldu sonuçta masada 6 başkandan çoğunluğu KK'yi aday gösterdiler. Samimi söyliyeyim ben mesela İmamoğlu'nun veya Yavaş'ın adaylığını tercih ederdim ama Kılıçdaroğlu illa ben olacağım diyince aşırı tepki göstermedim çünkü CHP^nin başındaydı ve buna hakkı olabilir dedim. Seçimden sonrası ise tamamen rezillik benim bakış açıma göre. Hiç utanmadan kalktı bir daha aday oldu. Sen inat edip başka aday göstermediysen kazanılma şansı olan seçimi o şekilde kaybettiysen özür diler köşene çekilir bukararınla yaşarsın. Ama ne oldu hiçbirşey olmamış gibi utanmazca hala aday oldu. Kongreyi kaybettiler. Git artık di mi yok ofis açtı bilmem ne yaptı. Çevresindeki tipler davalar açtı. Rüzgarı arkasına almış CHP'yi yavaşlatmak, karıştırmak için ellerinden geleni ardlarına koymadılar koymuyorlar ve bunları tabii devlet ve AKP'nin yardımıyla yapıyorlar. Neyse işte olayları aslında herkes biliyor.

7. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8. Emmi 15 eylülde yüksek ihtimalle chp kılıçdaroğluna teslim edilecek

Bu karar ile tekrar 10 bin altına basmmazlar mı

Sayfa 949/1001 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •