Sayfa 95/1027 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    evet sayın seyirciler, bir keriz silkeleme operasyonu da burada tamamlandı. 1.5 yıl sonra görüşmek üzere hepiniz sağlıcakla kalın...
    Ciddi ciddi 1.5 yil dolarin, bu seviyelerde kalacagina inaniyorsaniz pes.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Benim çekincem sadeleşme yaparken efektif fonlamayı yani 1 haftalık repo'yu şu anki GLP değeri olan %16.5'un altında bir değer olarak belirlemesi. Bu ciddi problem yaratabilir. Yabancı direk buna bakacaktır.
    Tayyip Erdoğan bu ülkeyi yönettiği surece merkez bankası politika faizini sizin dediğiniz bu seviyelere mümkün degil çekemez .. Ha doğru mu degil sadeleşmeye donmeli mi kesinlikle dönmeli, glp ile fonlama sürmez ama bu ortamda ve bu siyasi otorite olduğu sürece haftalık repo faizini bIrakin glp seviyesine çekmeyi yükselemez bile ..
    Bugun kur 4.90 a gelmiş elinde boyle bir şans varken bile yapamıyorsa birdaha maalesef yapamaz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    evet sayın seyirciler, bir keriz silkeleme operasyonu da burada tamamlandı. 1.5 yıl sonra görüşmek üzere hepiniz sağlıcakla kalın...
    Agzımdan aldın.
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

4. 300 puan kac gun tutar
    1 gun
    10 gun
    1 ay
    Yarim seans

Arkasi gelecek denmezse yarin. Bir sure icinde teper dolar ciddi

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu keriz silkeleme lafından nefret ederim .. Adamlar silkeleye silkeleye her B.ku yediler basımıza gelmedik kalmadı hala keriz silkeleme diyorlar .. Ne keriz varmış megersem

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Benim anladığım piyasaya bu bize göre yeteri bundan sonra ne olursa olsun tekrar bir faiz artışına gitmeyeceğim baska seçenekleri kullanacağım demek istiyor . Buda olumsuz görülebilir . Ayrıca bu bu sözüyle merkez 7 Haziran’dan bir faiz artışına gitmeyeceğini gerekirse ek tedbir alacağını söyledi . O cümleyi açıklamada bıraksaydı olumsuzluk durumunda faiz silahı yine elimde sinyali verebilirdi Buda kuru baskilayabilirdi diye düşünüyorum . Bence bu açıklama ile glp artısı dahil 7 haziranda bir artış gelmeyecek . Bu ortamda sadeleşmeye gider mi diyeceğim ama onuda seçim öncesi pek zannetmiyorum .
    Sadeleşmeye seçim öncesi gitmesi çok önemli. Bence 7 Haziran'da sadeleşmeye gidecek. Son raporlarda yabancının en çok takıldığı yer yanıltıcı para politikası. Hatta ilk başta tcmb bunu Erdoğan'ı kandırmak için yapıyor diyorlardı, şimdi bizi yanıltmak için yapıyor diyorlar. GLP'den devam etmek arttırılması gereken rakamı yükseltir. Şu an dahi kimse yarınki kompozisyonu bilmiyor.
    Belki %80 GLP'den %20 üst banttan verecek, bunu yatırımcı nasıl tahmin etsin?. Müneccim değil ki.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Orta banda dokunsaydın bari

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    hayır, siz daha önce yazdıklarımı okumamışsınız. aşağıda:

18-05-2018, 19:37:
    dolar/tl şu anda 2013 başından bu yana verilerin üstel regresyon ana hattının (4.21) %6 üstünde. ancak 3 defadır 1.5 yılda bir yaptığı yükseliş/düşüş hareketinin yükseliş tarafında. 2-3 ay içinde 4.65 civarına %4-5 civarı bir yükseliş ve sonrasında 4.00 direnç olmak üzere hızlı bir düşüş yapmasını bekliyorum.

bu analizleri yapmak için grafik çizimi, regresyon vs. işlemleri otomatiğe bağladım. merkez bankası evds'den verileri çekip tek tuşla güncelliyorum...

insan böyle dandik bir ülkede yaşayınca ve birikim de yapıyorsa bu konularla da uğraşmak zorunda kalıyor malesef....

grafik linki: https://ibb.co/jjd06J
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 95/1027 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •