Nerede çokluk orada b...luk 1453 deki evler biraz daha bekler o fiyatlarla derim acizane.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Nerede çokluk orada b...luk 1453 deki evler biraz daha bekler o fiyatlarla derim acizane.
ekgyo faliyet raporundan maslak 1453 satılan m2 ve satiş hasılatı rakamlarını derlemiştim bir kaç ay evvel
sadece %20 normal zamanda normal liste fiyatı civarından satılmış, mart ve mayıs 2 kampanya ayında satılan %80 kısım ise liste fiyatına %30-40 iskontolu satılmış..
şuan sahibinden.com'da 1039 satılık ilanı var.. ortalama istenen fiyat 8-9 bin TL/m2.. bildiğim kadarıyla 2012-2013 döneminde lansman öncesi 4-5 bin TL ile alanlar olmuştu en düşük
Türkiye'de emlak balonu patlamaz arkadaşlar.
Çünkü memleketin bir çok yerini gezdim konutlasmada çok geri kalmış bir ülkeyiz.
Bölgesel olarak ele alırsak üç büyük ilimizde plansız yapılanma olduğunu görürüz..buralar için endişeliyim.
Ama Türkiye bazında incelersek emlak balonu mümkün değil.
Türkiye de asıl sorun emlak balonu değil, emlak ve arsa fiyatlarında oluşan balondur.
Eğer bu fiyat artislari ülke ekonomisiyle paralel düzeye çekilmez ise işte asıl konutta oluşacak sıkıntılar o zaman ortaya çıkacaktır.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ürünler zaten esas olarak kurumsal yatırımcıya yöneliktir.. sertifikalar o kadar değil de, özellikle gm yatırım fonları büyük ölçüde kurumsal yatırımcıya satılacak, özellikle yabancı kurumsal yatırımcıya.. kurumsal ürün olmadığı için yabancı fonlar şimdiye kadar türk gayrimenkul piyasasına hiç giriş yapamamıştı..
Ali Agaoglu ne demis?
Istanbul un bogazi varken gitsin Times Nehrinin .oklu sularina
Londra yi gormus adam bes para etmez oldugunu anlamis heleki Istanbul un yaninda
Buyrun videoyu seyredin guzelim Istanbula bir bakin. Londra'da 365 gunun 360 gunu gunes yok anasini satayim
Cennet Turkiyem benim yeterki paran olsun
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...e_belgeselinde
Yer İmleri