Originally Posted by
Achiles
Sn thejackalav,
Aynı görüşteyiz bence de 5 bitti.(2009 da başlayan Cycle) Lakin hakim görüş bitmediği yönünde, Sn Şengöz de 7.20 lerin üzerinin görülme ihtimalinden bahsedince (DXY nin alçalanı 100 üzeri kırma, EURUSDnin tekrar 1.13 lerde tutunamayıp 0.90 lara inme ihtimali dahil) alternatifi paylaşma ihtiyacı hissettim. Saygılar selamlar.
Global piyasalarda euro/usd parite beklentisi 0,95/0,97 olarak tahmin edilebilmekte ancak zaman kavramı henüz netleşebilmiş değil.
Benim beklentim de bu yönde ancak önce 1,16 üzeri oluşabilecek ve 2 yıldan az olamamak kaydı ile 1,27/1,32 hedef euro /usd paritesi beklemekteyim.
Bu noktaların test edilmesinde sonraki 3 yıl içerisinde 0,9x pariteler mümkün gibi...
Tüm dünya 1,60 civarı pariteden sonra aynı grafiklere bakıyor ve inceliyor olaylara bağlamaya çalışıyor ve 1 civarı parite bekliyor.. Ama en önemli olay zaman kavramı, bunu kestirebilmek zor. Düşüş trendi alt kanal 3. Dalga bana göre 1,0588... Ve bu noktayı 3 defa test ederek yukarı yöneldi. 1,1364 üzeri benim hedefim 1,2718.
Sağlığımız yerinde olur ise takip edip göreceğiz. Saygılar.
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri