Sayfa 953/1001 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Viop - XIV

1. dow düşüncem, sabah 21400 lere düzeltme bekliyorum.

Not: 7.70 garan long, 107500 shortum.

2. 1.06 parite den koptu geldi 1.10 u geçti

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    son insan sehirde got gote yasamayi terkettiginde...

anlayacaksin...paranin yenemeyen bisi oldugunu...

ole miydi yahu?...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

Bakan Koca : BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Sıkıntı... Böyle olmaz...

6. Cool

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    2015 yılında yayınlanan bir belgeselde çin in wuhan kentinde çinliler sars virüsünü gelistirecek deney yaptıklarını ve direk solunum sistemine etki ettiğini söylüyor. Vay aq bu dogruysa bu çinliler herşeyi hakediyor. Tüm dünya ülkeleri tazminat davası açmalı batsınlar. Hatta ABD bi atom bombası da sallayabilir.
    Ortalık da bir çok haberler dolaşıyor herkes birbirini suçluyor biyolojik silahmı ????? arkasında bir ülke var mı ????? ama hiç bir şey bilinmiyor veya gizleniyor...... ama şurası bir gerçek korona korkusunun yerini kriz korkusu aldı...... bence önemli olan ekonomiye etkisini sıfırlamak , krizi bertaraf etmek ............Belkide insanlar maskeleri takarak günlük yaşamlarına devam edebilirlerdi ...... bu mücadelede kasadan çürük elmaları ayıklayabilirdik.Yani kendini hasta hisseden kişiler karantinaya alınabilir , sağlıklı olanlar veya bağışıklık kazananlar normal hayatlarına devam edebilirdi bu şekilde ekonomi daha az zarar görürdü.....marketlerde dikkatimi çekti yerleri dezenkfanta la silmişler , girişte dezenfaktan alıyorsunuz ellerinizi temizliyorsunuz güzel bir tedbir.Yani böyle bir ortamda hastalığın yayılması engellenmiş oluyor.Maalesef krizi fırsata çevirenlerde olmuş kuru sarımsak 50 tl limom 10 tl ......balda indirim var 35 tl bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Aslında fiat indirimine gidilmesi gerekiyor.Portakal 5 tl olmuş yani fırsatçılık kol geziyor.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. BU DOW

GÜNLÜK

BİR DÜŞÜŞ OLABİLİR.
    AL VERMEDİ.KIRMIZI ÇİZGİ MÜSADE ETMEDİ.

8. İlk kez vaka sayısına ufakta olsa tepki veriyor...
    Böyle olmaz...

Sayfa 953/1001 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •