Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İlk kez vaka sayısına ufakta olsa tepki veriyor...
    Böyle olmaz...
    Ortalık da bir çok haberler dolaşıyor herkes birbirini suçluyor biyolojik silahmı ????? arkasında bir ülke var mı ????? ama hiç bir şey bilinmiyor veya gizleniyor...... ama şurası bir gerçek korona korkusunun yerini kriz korkusu aldı...... bence önemli olan ekonomiye etkisini sıfırlamak , krizi bertaraf etmek ............Belkide insanlar maskeleri takarak günlük yaşamlarına devam edebilirlerdi ...... bu mücadelede kasadan çürük elmaları ayıklayabilirdik.Yani kendini hasta hisseden kişiler karantinaya alınabilir , sağlıklı olanlar veya bağışıklık kazananlar normal hayatlarına devam edebilirdi bu şekilde ekonomi daha az zarar görürdü.....marketlerde dikkatimi çekti yerleri dezenkfanta la silmişler , girişte dezenfaktan alıyorsunuz ellerinizi temizliyorsunuz güzel bir tedbir.Yani böyle bir ortamda hastalığın yayılması engellenmiş oluyor.Maalesef krizi fırsata çevirenlerde olmuş kuru sarımsak 50 tl limom 10 tl ......balda indirim var 35 tl bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Aslında fiat indirimine gidilmesi gerekiyor.Portakal 5 tl olmuş yani fırsatçılık kol geziyor.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. göz ucuyla bakır vadeliye bakıyorum..2.183 ve % 1 e yakın eksi..

2.16 yı aşağı kırarsa abd borsalarında tekrar aşağı dalga boyu uzayacak gibi..
    yukarı da 2.20 yi kırmasını beklemiyorum şahsen

2.18-2.19 a sıkıştı

3.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Ortalık da bir çok haberler dolaşıyor herkes birbirini suçluyor biyolojik silahmı ????? arkasında bir ülke var mı ????? ama hiç bir şey bilinmiyor veya gizleniyor...... ama şurası bir gerçek korona korkusunun yerini kriz korkusu aldı...... bence önemli olan ekonomiye etkisini sıfırlamak , krizi bertaraf etmek ............Belkide insanlar maskeleri takarak günlük yaşamlarına devam edebilirlerdi ...... bu mücadelede kasadan çürük elmaları ayıklayabilirdik.Yani kendini hasta hisseden kişiler karantinaya alınabilir , sağlıklı olanlar veya bağışıklık kazananlar normal hayatlarına devam edebilirdi bu şekilde ekonomi daha az zarar görürdü.....marketlerde dikkatimi çekti yerleri dezenkfanta la silmişler , girişte dezenfaktan alıyorsunuz ellerinizi temizliyorsunuz güzel bir tedbir.Yani böyle bir ortamda hastalığın yayılması engellenmiş oluyor.Maalesef krizi fırsata çevirenlerde olmuş kuru sarımsak 50 tl limom 10 tl ......balda indirim var 35 tl bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Aslında fiat indirimine gidilmesi gerekiyor.Portakal 5 tl olmuş yani fırsatçılık kol geziyor.
    Hocam senin hastalığa bakış açınla benim bakış açım 180 derece... o yüzden hiç yorum yapmıycam...
    Sadece 35 TL ye bal alıyorsan sahtedir, boşuna şifa bekleme , durduk yere vücuduna şeker yükleme...

4. Yılardır her konuda yalan söyledikleri için hükümet

Maalesef sağlık gibi bir konuda bile

Açıklanan rakamlara çoğu insan inanmıyor

Yalançı çoban hikayesi
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5. Son siradan ekrana girdik. Allah sonumuzu hayir etsin.

7286 test vaka sayısı 1196 oran %16.39..daha önceye göre giderek artıyor..ilk başlarda test yapılan kişilerde virüs çıkma oranı %8 civarıydı sonra % 11 oldu..tv de hiçbiri hesap mı bilmiyor bilerek mi yapıyorlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hocam senin hastalığa bakış açınla benim bakış açım 180 derece... o yüzden hiç yorum yapmıycam...
    Sadece 35 TL ye bal alıyorsan sahtedir, boşuna şifa bekleme , durduk yere vücuduna şeker yükleme...
    Saygı duyarım ........ fikirlerimizi düşüncelerimizi özgürce yazabilmeliyiz konuşabilmeliyiz......bu şekilde daha doğruyu güzeli bulabiliriz.İndirimli bal 60 tl den 35 tl ye indirmişler reklam yapmış olmayayım markanın ilk harfi ve son harfi A (A..........A) tabii ne kadar doğal bilmiyorum.Ben genelde çam balı alırım biraz da doğal olabilir diye.Çiçek balı alerjen olabiliyor.Yani bu konuda haklısınız her tarafımız hormonlu gıdalarla dolu.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8. Son 15 dakka DOW aldılar 22500 ü geçti ama bizimki hiç oralı değil geri gelecek demek ki bizim pala bilir

YTD

Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •