Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop-XX

1. açığa satış yabancının Türk piyasalarını sömürme aracı umarım en kısa sürede bu yanlış tekrar düzeltilip açığa satış tekrar yasaklanır.yabancı yatırım için açığa satıştan çok daha önemli mevzular mevcut bu nedenle yabancı yatırımcı zaten gelmeyecek ha açığa satış olmuş ha olmamış.

2.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    açığa satış yabancının Türk piyasalarını sömürme aracı umarım en kısa sürede bu yanlış tekrar düzeltilip açığa satış tekrar yasaklanır.yabancı yatırım için açığa satıştan çok daha önemli mevzular mevcut bu nedenle yabancı yatırımcı zaten gelmeyecek ha açığa satış olmuş ha olmamış.
    Gün sonu pastasına baktım pala resmen düşüş olsun istemiş.

3. Credit ve yatırım finansman 600milyonluk satış yapmış. Bu ikili satisa geçtiyse long işi sakat demektir

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    · 34d
    Rekabet Kurulu'nca, Audi, Porsche, Volkswagen, Mercedes-Benz ve BMW hakkında soruşturma açılmasına karar verildi
    https://sptnkne.ws/CRVv

Volkswagen Türkiyede araba fabrikasını açmaktan vazgeçince bu kadar tesadüüüüf
    bu gruplar yarın açılma yaparlar..parça tedarikini tr den asya ya kaydırmayı düşünüyoruz diye..rakabet kurulu soruşturmaya gerek görmez .üstüne birde kamuya 100 bin audi 100 bin de passat alırız .

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Koç abi sen birkaç saat sonrada Dow 23 bine gidiyor dersin nasıl bir oyun planın varsa çözemedim seni

Ytd
    bu mavi çizgi üstünde ve kanalda kaldıkça ilk hedefi 27.600 veya daha üstü.26 artık direnç değil.
    çizgiyi yeni kırdığı için gittim geldim biraz.

6. Dönme dolap gibi , sabah kırmızı yı gördü GLOBAL satış başlıyor dedi .
    Yeşili gördü yine fikri değişti , sarı yanması gerek durması için

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şır şır Bozkurt abi levye kürek allah ne verdiyse
    Desene yarın pala show izliycez
    Hamdım Piştim Yandım

sen bende engellisin .ben görmüyorum.
    ne yazarsan bi mukabele.
    sinirimi bozanı engelleyecem artık.

Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları