Sayfa 955/997 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Muzun fiyatını az söylemişim 9 liraya çıkmış

2. insanın olaylara nereden baktığı çok önemli, son 3 yılda buğday fiyatları toplamda %5 artmış ne güzel..
    en çok tüketilen gıda maddesi yıllık %1.5 artış, demek ki enflasyon o kadar yüksek değilmiş..?
    çiftçi gözinden bakarsak adamın girdilerine ortalama % 25 zam yap, ürettiği ürüne %5 zam, anasını da alsın gitsin
    hamurla beslenen bireyler daha zeki olduğu için ekmek fiyatlarını baskıla, bir de bunu anlatacak trol kirala yeter..!!

3. Nereden bakalım lavabo aç 1 liradan 2 liraya çıktı diye battık mi diyelim ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Konu yine gıdadan açılmış , kullandığım 2 kalem ürün hakkında bende bilgi vereyim...........

Geçen yıl baharda 0.75 EVOO (zeytin yağı) 18.90 a alıyordum aynı firmanın 0.5 lt zeytin yağı şu anda 35 tl ........Yine eve aldığım tereyağı geçen yaz 20 tl/kilo iken önce 24 sonra 30 şimdi 35 tl .........

Kuzu etine de hasret kaldım...Pirzolası 80-90 tl/kilo olmuş.Gerdan dedikleri kemiği bile 44 tl ...........Neyse artık kıyma ile idare edeceğiz

5. tl mevduat gerçek enfiasyonun yarısını zor getiriyor,KY'e bu reva görülüyor.yapacak bir şey yok ben hakkımı dolar üzerinden almayı planlıyorum.eninde sonunda o farkı alacağım.ama full TL de dursam bu şans olmayacaktı.bugün gerçek enflasyon kadar faiz verilse ne işim olur dolarla. KY'i dolara kendileri itiyor.

6. FED'in bu sede 3 veya 4 faiz artışı yapacağı kesinleşti gibi.
    Amerikadaki bu faiz artışı aynı şekilde Türkiyedeki USD faizinde de artış getirir mi ?
    Eğer 100% korelasyon varsa Döviz vadelerini kısa tutmakta fayda var....
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    FED'in bu sede 3 veya 4 faiz artışı yapacağı kesinleşti gibi.
    Amerikadaki bu faiz artışı aynı şekilde Türkiyedeki USD faizinde de artış getirir mi ?
    Eğer 100% korelasyon varsa Döviz vadelerini kısa tutmakta fayda var....
    32 gün gideğim bundan sonra. aslında şu e-turuncu en iyisi ama süre sınırı koymasalar iyidi. dolara gecelik 4.5

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Konu yine gıdadan açılmış , kullandığım 2 kalem ürün hakkında bende bilgi vereyim...........

Geçen yıl baharda 0.75 EVOO (zeytin yağı) 18.90 a alıyordum aynı firmanın 0.5 lt zeytin yağı şu anda 35 tl ........Yine eve aldığım tereyağı geçen yaz 20 tl/kilo iken önce 24 sonra 30 şimdi 35 tl .........

Kuzu etine de hasret kaldım...Pirzolası 80-90 tl/kilo olmuş.Gerdan dedikleri kemiği bile 44 tl ...........Neyse artık kıyma ile idare edeceğiz

adamın beyni glutenden hamur olmuş, protein örneği de versen beni öpenler haklıdır diyor..!!

Sayfa 955/997 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •