Sayfa 96/564 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 4505 madde; 761 - 768 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1. Saatlik, Linear, TL. grafik.

Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Bizimki yılan hikayesine döndü..bir şirket ky gözünde kendi itibarını bu kadar düşürebilir ancak. Özel çaba var. Benim asıl korkum bu b.k borsa 101 binde buralarda ise gelebilecek bir düzeltmede vay halimize..ben deyim 8 siz deyin 5 her türlü dibi görebilir. Şunu unutmayın ki borsa giderken gitmiyorsa muhakkak bir karın ağrısı vardir. (Bilanço , tahkim vs) yoksa 5 yıl önceki fiyatlarinda gezmesi fizik kurallarına aykırı.
    Borsa bu durumdayken biz burdaysak hele siz bizim tezeksporu borsa düşüşte iken görün..boşuna birkaç gün evvel garanti mal boşaltmadi..hemde zararına..acep niye..patron hisseleri satıp euroya mı yatırdı..Euro yukarı tezekspor kümeye...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

3. Alti aylik bilanconunun kotu olma ihtimalinin erken sancisi mi acaba? Her zamanki gb en son ky ogrenecek bilanconun sonucunu...

7. Yanarımda bu b.k hissesine verdiğim yıllarıma ve emeklerime yanarım.
    Bu mendebur dışında protfoyumde olan herhangi bir hisseye yatirsaydim hatırı sayılır varlık sahibi olmuştum.
    Bu mendebur b.k kağıdında ise neredeyse zarar yazdık. 10 yıl. İki bedelli ve faiz, dolar vs hesaba katılınca % 50 zarar. Bakalım bu filmin sonu nerede bitecek. Biz mı çocuklarımız mı yoksa torunlar mı görecek.
    Beddua çok ender ederim hatta son 3 yıl ettiğimide hatırlamıyorum ancak artık bıçak kemiğe dayandı: her kim bu hissenin bu rezillikleri yaşamasına sebep oluyorsa kazandığı iki cihanda zehir zıkkım olsun.burnundan (sadece kendinden) fitil fitil gelir inşallah. Allah (cc) yemeyince nasip etmesin..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Sayfa 96/564 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •