Sayfa 96/1013 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    dolar kazandırmıyacak demiyoruz ülke adına doların uluslararası sömürüsüne hayır diyoruz bir çok alternatifi var yatırımın
    övünmek gibi olacak ama ben son 3 ayda %40 hisse net karım oldu
    Niye köprü ve tünel geçişleri hala dolar bazlı belirleniyor ? Bunları belirleyende ULUSLARARASI sömürücüler mi demek istiyorsunuz anlayamadım da...

dolar kazandırmıyacak demiyoruz ülke adına doların uluslararası sömürüsüne hayır diyoruz bir çok alternatifi var yatırımın
    övünmek gibi olacak ama ben son 3 ayda %40 hisse net karım oldu
    Sn. rumenigge,

Bundan sonraki hisselerinizi yatırım kapsamında olmadan bizimle de paylaşırsanız en azından belki dolar haricinde onlardan da faydalanabiliriz diye düşünüyorum.

Tabi bu başlık altında değil de başka bir başlık altında.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Niye köprü ve tünel geçişleri hala dolar bazlı belirleniyor ? Bunları belirleyende ULUSLARARASI sömürücüler mi demek istiyorsunuz anlayamadım da...
    ben ilkelerin doğruların yanındayım köprü ve geçişleri dolar bazlı belirleniyorsa hata yapılıyor

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Sn. rumenigge,

Bundan sonraki hisselerinizi yatırım kapsamında olmadan bizimle de paylaşırsanız en azından belki dolar haricinde onlardan da faydalanabiliriz diye düşünüyorum.
    özelden olabilir

5. paçavra şova başladı, TL çöpe doğru gidiyor. çok şükür hiç TL yok bende.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    paçavra şova başladı, TL çöpe doğru gidiyor. çok şükür hiç TL yok bende.
    trajik bir durum çöpe gidiyor dediğin bu vatanın parası

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    ülke adına doların uluslararası sömürüsüne hayır diyoruz
    rumenigge, hani ara vermiştin. Çabuk döndün oyuna.

Bak kardeşim, bu ülkenin dolara ihtiyacı var. O dolarlarla buğday ithal edeceğiz, yiyeceğiz. Saman ithal edeceğiz, sonra da besi hayvanı ithal edeceğiz, samanları hayvanlara yedireceğiz, sonra da o hayvanları yiyeceğiz.

Dolar olmazsa aç kalırız mazallah.

Doların alternatifi var tabi ki. Çalışmak, çok çalışmak, ÜRETMEK. Onun için burada ona buna laf yetiştireceğine, internetten bakıver bi zahmet, tarım ülkesi ülkemizin ithal ettiği tarım ürünlerine. ( Yıl yıl incele, hangi yıldan sonra neler olmuş, iyi incele).

3,75 i takip ediyorum.

Bakalım altı mı olacak üstü mü olacak.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Sayfa 96/1013 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •