Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 96/1004 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yav arkadaş.. Elliott başka birşey bunun adına yazamazsın..
    Herşey o kadar kolay değil..
    Nerde milyon yapan var ya..hayal dünyası..
    Başarılı olursun bir stratejin olur ki strateji algo değildir..
    Kazanan tabi olur..
    B*k atma yok sen daha bu işe düşmeden biz ne bağlantılar kurduk..kendi çapında kazanan eden var sözüm ona değil.. değişkenlik gösteren bir yapıyı düz stabilize bir girdi yapamazsın..
    Kendi adıma konuşmuyorum olmuyor..
    Bir sürü örneği var..
    Coin piyasasını da bilemezsin kardeşim..
    O iş başka ...
    Orada ki trendi görsen sen tutunamazsın bile .
    Demem o ki net olarak algoya bir lafım yok ama mükemmel tanıdım insanlar bu işi bir yere kadar yapıp bıraktı ise bizde o yoldan geçmiş oluruz..
    Senin kisi sadece heyecan..
    Herşey fiyattan doğar onla türer piyasa da fiyat demek madem bu kadar mükemmel ve olası neden bu kadar çevremde çok fazla mükemmel kazanan yok.. üstüne düşüp kalan yok..
    Yeni teknoloji ne getirir bilemem ama senin win 10 4 çekirdek pc nde yaptığın algo anca hesap makinesi kalır NET ..
    DEMEM ŞU ALGO BAŞKA STRATEJİ BAŞKA.. strateji yazarsın kazanırsın ama algo nedir ya..sana yedirirler mi..
    İsim verip rencide etmeyeyim ama strateji başka algo başka..
    ALGO nun sınırlar belli..
    Hisseyi kademeye göre al yüzde 1 üstüne sat sonra düşerse bir daha al sat demek algo demek değil strateji nin yazılıma dökülmüş halidir...
    Örnek veriyorum sadece..
    İsmail Arslan ozyar ben ilk forekse girdiğim de örnek gösterilen citi banklardan gel beraber çalışalım danışman ol denilen adamdı..bu adam bu işi algo ile yapmadı..
    Piyasaya hakimdi ve okudu..vs
    Yanlış anlama da sen ben bir b*k değiliz..
    Ben sana bu tartışma ilk başladığım da da demiştim ..sen sadece kazandıklarını attın..
    Kaybettiklerin ne olacak [emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Algoda sıfırdan 10 milyon yapan tanıdığım da var. Beceremeyip kalkıp giden onlarca tanıdığım var. Sıfırdan 30m yapan coinci var Var da var önemli olan araç değil önemli olan senin kapasiten ve neyi ne kadar becerebildiğin. Elliot vb farketmez kazanan stratejisi olan varsa yazarız. Çok zor herkes iddia eder yazar back test yaparsın ki bok gibi performans, senenin %60 ında çarpılmış sonra %100 yapmış sağol canım kalsın 0 ı 2 ile çarpında sıfır yapıyor malum.

Sen, deneyimlemediğin konularda çok iddialı konuşuyorsun. Uyarıyorum hala devam ediyorsun.

İnşallah 5 6 ay içine bir ekstreyi hakettin, sıfırdan (50 bin) milyon yapma projem var hesabı açtım vakit bulur da yaparsam ekstre sana özelden gelecek
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tebrikler uzun zamandır kısalar da Elliott çalışan da görmedim..
    Yanlış anlamax iseniz son düşüşte kredili batan sizmiydiniz
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Hepsini yapıyoruz.

Çok kısa vade için 1-5-15 DK'LIK, Orta vade için 60-240 dk veya Günlük. uzun vade için Günlük veya haftalık.

Günde 20-30 grafik sayıyorum ben.

Bunu yapabilen başka biri de tanımadım şimdiye kadar.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Harmonic formasyonlar felan ideal ama iç içe geçmiş dalgaları saymak hakikaten ayrı bir olay.Trend varsa zaten 3 tane ağırlıklı (5 10 20 ) ortalama yetiyor. Aşağıdan yukariya kestiğinde al yukardan aşağıya kestiğinde sat. Çok büyük zararlardan 3 tane ağırlıklı ortalama korur. Ama illa tepeyi ve dibi arayınca olay değişiyor.
    Dip ve zirveleri ELLIOT verir.

Diğer teknik endikatörlerin hepsini topla 1 ELLIOT etmez.

Bu kısa vade tahminler hep ELLIOT analizi ile yapılmıştır.

DUHUL : 1999

4. Ağzınıza sağlık
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Harmonic formasyonlar felan ideal ama iç içe geçmiş dalgaları saymak hakikaten ayrı bir olay.Trend varsa zaten 3 tane ağırlıklı (5 10 20 ) ortalama yetiyor. Aşağıdan yukariya kestiğinde al yukardan aşağıya kestiğinde sat. Çok büyük zararlardan 3 tane ağırlıklı ortalama korur. Ama illa tepeyi ve dibi arayınca olay değişiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Algoda sıfırdan 10 milyon yapan tanıdığım da var. Beceremeyip kalkıp giden onlarca tanıdığım var. Sıfırdan 30m yapan coinci var Var da var önemli olan araç değil önemli olan senin kapasiten ve neyi ne kadar becerebildiğin. Elliot vb farketmez kazanan stratejisi olan varsa yazarız. Çok zor herkes iddia eder yazar back test yaparsın ki bok gibi performans, senenin %60 ında çarpılmış sonra %100 yapmış sağol canım kalsın 0 ı 2 ile çarpında sıfır yapıyor malum.

Sen, deneyimlemediğin konularda çok iddialı konuşuyorsun. Uyarıyorum hala devam ediyorsun.

İnşallah 5 6 ay içine bir ekstreyi hakettin, sıfırdan (50 bin) milyon yapma projem var hesabı açtım vakit bulur da yaparsam ekstre sana özelden gelecek
    senin tam adini da biliyorum da simdi yazmam
    abi sana saygı duyuyorum hakediyorsun bence.
    ismeni doasi falan iyi yazdin sen.
    hak ediyorsa saygi duyacaksin.
    bana isimle ilgili teknik dokuman ver sabaha kadar tirnaklarim. ama bilanco ver bu ne alin şunu derim. yapisal fark bu... allahin takdiri ...
    normalde piyasada olmamam lazim isimden zengin olmam lazim ama sartlar bole degil be...
    devir bana gore bileni bilme devridir.
    bilene saygi duyacaksin saygilar...

6. Yanlış anlamayın da arkadaş tek el olduğunu zannediyor..
    Algo tarafında olmuştur etmiştir vs bizim gibi bağlantı kurmuştur..
    Geçen ozetledim..
    Spek tarafında ağa babaları var ..
    Bunlar MAL mı ..
    Örnek veriyorum..
    Bu adam mohikan jas teknikciler var.. Twitter grupları var telegram var anlaştığı fenomenler var ama bu parayı yöneten elemanların ALGO su yok..
    Bak sen Allah'ın işine..
    Bir kişinin bir işe ne kadar bulaştığını bilemeden kendini o konu da tek el sanmak...
    Ulen getir algonu rodrigo tahtasına nasıl p*c ediyorlar...
    4 çekirdekli pc kullanan kendini algocu sanıyor anasını satayım...
    Madem mükemmel bir algo var matriks ideal bu kadar sığ mı..
    Aklı olan tuzağı görür NET

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Tebrikler uzun zamandır kısalar da Elliott çalışan da görmedim..
    Yanlış anlamax iseniz son düşüşte kredili batan sizmiydiniz

Ha ha ha...

Twitterda da buradaki gibi hep yükseliş diyenlere inat verdik küsküyü o zaman.

Bunlar büyük şelale öncesi tweetler.

DUHUL : 1999

8. Dip ve tepelerde mesela sayın jas ile anladamama daha doğrusu hedefe ulaşma konusunda ayrışma sebebini de yazarsanız sayın fenomenim Elliott ciddi anlamda gücü daha iyi anlaşılır..
    Saygılarımla seviliyorsunuz
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Dip ve zirveleri ELLIOT verir.

Diğer teknik endikatörlerin hepsini topla 1 ELLIOT etmez.

Bu kısa vade tahminler hep ELLIOT analizi ile yapılmıştır.

Sayfa 96/1004 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •