Sayfa 96/151 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Sistem Analiz

Hocam 3. Dalgayi çok beklermiyiz .dev dalgayi bekleyen sörfçü gibi bekliyoruz.

2. 3. dalga vadesi 2. dalganın bıktırıcılığına bağlı, ikinci olay ise şuan her yerde 3,30 pompalanıyor nereye baksanız haftalık tobonun ensamesi yok cemi cihan euro 1,20-1,25 olacak dolar 3,30 olacak deyip duruyor yani usdtry düşmeli mantığı kafalara kazınmış durumda.
    Haftalık tobo sol omuza göre bu hafta 3,5125 de dip yapıldıysa gelecek hafta güzel bir yukarı dikme bar beklentim var ondan sonrası Allah kerim artık en büyük düşmanımız 3,6480 bölgesi bundan sonraki en ufak bir kriz 3 dalgasına yarar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    3. dalga vadesi 2. dalganın bıktırıcılığına bağlı, ikinci olay ise şuan her yerde 3,30 pompalanıyor nereye baksanız haftalık tobonun ensamesi yok cemi cihan euro 1,20-1,25 olacak dolar 3,30 olacak deyip duruyor yani usdtry düşmeli mantığı kafalara kazınmış durumda.
    Haftalık tobo sol omuza göre bu hafta 3,5125 de dip yapıldıysa gelecek hafta güzel bir yukarı dikme bar beklentim var ondan sonrası Allah kerim artık en büyük düşmanımız 3,6480 bölgesi bundan sonraki en ufak bir kriz 3 dalgasına yarar.
    ston 3,30 algısı ne kadar oturursa bizim lehimize. bende yandaş forumlarda bu yönde pompalıyorum,epeyde destekçim oldu. düşüş algısını iyice oturtup öyle çakacaklar. bize düşen bu ucuz fiyatlardan küpümüzü doldurmak.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ston 3,30 algısı ne kadar oturursa bizim lehimize. bende yandaş forumlarda bu yönde pompalıyorum,epeyde destekçim oldu. düşüş algısını iyice oturtup öyle çakacaklar. bize düşen bu ucuz fiyatlardan küpümüzü doldurmak.
    Ohara usta sende var ya höh be kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yahu yuh yani tövbe tövbe yaa ahahahahahaha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. Cümleten günaydınlar.
    Bugün grafik yok, sabah içinse güzel bir ayı tuzağı bekliyorum artık hayırlısı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    İşin diğer boyutu almanyaya tehdit üzerine tehdit. Bu adamlar rusya uçak krizinden gram ders almamışlar.
    Kardeşim incirlikten attın bu adamları tamam, vekillerini nato üssüne sokmadın tamam, adamların vatandaşını sadece orda ne işi var diye afrikadan hallice sebepsiz tutukladın tamam.

Bugün biri çıkıyor biz vazgeçilmeziz diyor, ya nereye vazgeçilmezsin birader adamlar doğrudan yatırım yapmış , Almanya demek AB demek ihracatının %60 üzeri AB ye ya hiçmi ders çıkarmadınız şu rusya krizinden be arkadaş.
    Biri çıkmış o iş öyle kolay değil diyor maşallah.
    En son dış işleri çıkıyor almanyada 3 milyon türk vatandaşı var diyor hani gene evdeki milyonları zor tutuyoruz geyiği işte, Almanyadaki vatandaşlardan büzüğü yiyen çıksın sokağa bakalım merkel ne yapıyor bunları bir görelim.
    Bu tehditlerin ülkeye vereceği zarar kaç milyar dolarsa 3 dalgasıda o kadar kuvvetli olacaktır işte + suriye afrin savaş beklentisi+ yeni sıcak para bulamama olasılığı, faizlerin çok çok yüksek seviyede kalması ve inşaat sektörünün batak hale gelmesi ve faiz indirimi beklentisi vs.vs. olumsuz habermi arıyorsunuz bugünlerde yaz yaz bitmez yok merkez bankası sıkı duruyormuş şurda forexde 400 kaldıraçta adamı öyle bir sıkı durdururlar ki aklını alırlar.
    ek olarak : egedeki depremi hiç saymıyorum bile akşam tv lerde emir gelmiş belli herşey normale döndü haberleri yapılıyorda onu geçecekler, bütün haber sitelerinde deprem ve tsunami haberlerinden sonra, üsütne almanya tr güvenilir yer değil gitmeyin dedikten sonra artık ne rezervasyon kalır nede gelen giden yani maşallah akıyor gene 3 dalgası öncesi pazartesi ola hayrola.
    Merhaba.. mesele bu risklerin çoğunluk tarafından görülüp görülmediği ...çoğunluk görüyorsa dolari aşağı vuracaklar demektir ..yok millet uyuyorsa 4 lere hoşgeldin deriz.syg.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Merhaba.. mesele bu risklerin çoğunluk tarafından görülüp görülmediği ...çoğunluk görüyorsa dolari aşağı vuracaklar demektir ..yok millet uyuyorsa 4 lere hoşgeldin deriz.syg.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Riskler çoğunluk tarafından görülmüyor çünkü troll denilen bir meslek var artık.
    Nasıl rusya krizinde ruslar gelmezse gelmesin amannn bize turistmi yok, ruslar domatesimizi almazsa almasın amannn bize alıcımı yok şimarıklık diz boyu, ruslar bizden öyle kolay vazgeçemez vs.vs.sonra bakıldı ki evet turist yok, domatesi alan yok, ve çok kolay vazgeçiliyormuşuz.
    Şuan almanya krizinde gene aynı şimarıklık ve ihracatımızın %60 ı AB ülkelerine yapılıyor açıklamalar gel almanyada 3 milyon vatandaşımız var hani akıllı olun evdeki milyonları salarız üstünüze , yok biz öyle kolay vazgeçilmeziz neden çünkü almanyanın doğrudan yatırımı var ülkede o fabrikalar kolay sökülmez diyor vatandaşlar ama sökülüp taşınması 15 günlerini ya alır ya almaz adamların yani bu şimarıklık bizde devam ettiği sürece nema problema diyorum sonrasında gene aynı biz yapmadık şu yaptı özür dileriz vs.vs. filmin başıda aynı sonuda aynı hiç değişmiyor.

8. Ek olarak AB den alınıp halka yansıtılmadan ve tepede iç edilen bir ton teşvik var öyle dağ köylerine yol yaptık, öğrencilere hibeler verdik, yok şunu yaptık bunu bilmemne yaptık iyi güzelde kardeşim finansmanını nasıl sağladın onu açıklayan yok. Şimdi şu krizde bakalım Almanya biraz dik durursa ve o alt tabana yayılmadan tepede hüpletilen teşvikler kesilirse neler olacak asıl onu görmek lazım.

Bugünlerde artık grafik paylaşımını ben ufaktan durduruyorum bunuda açıklayayım çünkü herkesin bildiğinden para kazanmak işi zordur kendi ekmeğime de kan doğramayı istemem.
    Hedefleri zaten verdim şimdilik sadece izleme zamanı özellikle bu hafta çok önemli.

Sayfa 96/151 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •