Zincirler bir türlü kırılmıyor.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zincirler bir türlü kırılmıyor.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
27.000'e bu kadar yakın gelip, yine de bu kadar uzaktan dönmesi "ciddi bir tepki beklentisi" açısından pek hoşuma gitmiyor. o yüzden 30-40+ trade'inde sattıklarımı geri al(a)madım.
devam ederse bir yerlerde bakarım ama majör majör 61.8'e doğru bu kadar salıp, adam gibi daha yakın bir yerlere değmeden terse yürümeye kalkmasından hoşlanmadım. basitçe satıcıların gücü tükendi ya da büyük bir öküz topluluğu daldı vs muhtemel ama öyle yani.
https://www.tradingview.com/x/2ifTmbTX/
Haftalık grafiğimin son hali bu şekilde.
Twitter @Fibotrading48
Paylaşımlarım ve grafiklerim asla yatırım tavsiyesi değildir.Yazdıklarım geçmişe not amaçlıdır.Lütfen kendi kararınızı kendiniz veriniz.
Twitter @Fibotrading48
Paylaşımlarım ve grafiklerim asla yatırım tavsiyesi değildir.Yazdıklarım geçmişe not amaçlıdır.Lütfen kendi kararınızı kendiniz veriniz.
En önemlisi ''Altın '' gibi bir varlık sınıfına girmesi.. Trade imkanları müthiş.. Sessiz kalan teknikçilerin çoğunluğunun heybeyi doldurmak için coinlerde olduğunu tahmin ediyorum.. Girmedilerse girmek için fırsat kolluyorlardır.. Bist ve diğer borsalarda bu volatlite imkansız olduğundan tıpış tıpış GELECEKLER.
- Abi, sen al-sat yapmayalım, beceremeyiz diyorsun ama, burada fiyatlar kıpır kıpır.
- Abim, ne bileyim amk bu kadar kıpraşacağını!...
- Sürekli aynı hareketleri yapıyor: 40 dolara çık, 30 dolara in. Git-gel, Konya 6 saat!...
- Cuma günü geçen haftaki gibi bir düşüş olacağını tahmin edip, Perşembe akşamı bir miktar sattık, ama erken geri koyduk. Bu kadar düşeceğini bilsek iyi yapmış olurduk.
- He abi, ufaktan deneyelim. Olursa olur, olmazsa canımız sağ olsun.
- Evet, ben de artık bu işi yapılabilir görüyorum.
- Abi, bir de sürekli kenarda nakit bulundurmak lazım galiba. Baksana fiyatlar nerelere kadar iniyor.
- Oğlum, bilmiyor musun, vardı ama her düşüşte ekle, ekle, buraya başlangıçta ayırdığımız parayı bile aştık. Daha da mı ekleyelim?
- He abi, ben bu işi sevdim. Bence biraz da ekleyebiliriz.
- Dur bakalım, biraz daha izleyelim de, öyle yaparız.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
- Abi, bir şey daha söyleyeceğim.
- Evet abim???
- Alt coinler daha hareketli.
- Evet, ben de fark ettim. İnerken daha fazla iniyorlar, çıkarken de daha fazla gidiyorlar.
- Evet abi, Bitcoin'de bile %25'ten fazla iniş çıkış oluyor, düşün artık diğerlerini.
- Aynen. Geçen hafta Polkadot'u gördün mü, nerelere çıktı?
- Evet, abi, sonra da tepetaklak aşağı... 224 liraya dayandı, sonra 160'a kadar indi.
- Hatırlıyor musun, bizim bu işe girişimizin ikinci gününde bu 420'ye kadar çıkmıştı?
- Evet abi, dediğim gibi, biz alt coinlere biraz daha ağırlık versek iyi olacak. Özellikle düştüğü zamanlar.
- Tamam abim, bunu da not ettik...
Titan,çiftlikbank vb oyunlara rahatça giren halkımız,tabiidir ki parası oranında bu piyasaya girecek, girmiştir ve daha da girecektir. Ona hiç şüphe yoktur.Orda hemfikiriz .Şu anda bile bistin yaklaşık 8-10 katı müşterisi olduğu söylenmektedir. .Ancak kazanabilecekler mi derseniz,marj sınırı olmayan bu piyasada kazanmak çok zor.Devamlı yükselen bir piyasada herkes kazanır ama düşüş dalgaları başladığında ve hatta ara dalgalarda bir günde veya 1 haftada %20 -50 kaybettiklerinde, bırakın yeni girenleri en iyi teknik analizcilerin bile o panik ortamda sağlıklı analiz yapabileceklerini sanmıyorum ve büyük çoğunluğun parasını 2-3 harekette bu piyasada bırakacağını düşünüyorum.
Geçen günlerde galiba bir amerikalı ünlü bir iş adamıydı,aynen şunu söyledi:Elon Musk kadar paranız varsa tabiiki kripto para oynayabilirsiniz.Yani değilseniz bu gibi adamlara yem olursunuz diyor ,doğrudan söyledi adam. Dünya borsaları kesmemiş olacak ki , kripto para piyasası icad edilmiş ,çok temiz bir iş 2-3 gün veya en fazla 1 haftada yatırımcının işini bitiriyorsun.HIZLI ve ACIMASIZ.Maniplasyon serbest.Herkes herşeyi söyleyebilir ve cezası yok.Sınırsız ve sorumsuz bir piyasa.
Çinliler yerinde bir hareketle ,şimdilik bu piyasayı ülkelerinde yasakladılar,bizde ise daha da geliştirmenin yolları aranıyor.
Kripto para piyasasına girmiş ve girecek yatırımcılarımıza bol şanslar diliyorum.
Yer İmleri