Sayfa 961/996 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi asıl soru biz neyi diğer ülkelerden daha iyi yaptık ki daha iyi sonuçlarla karşılaşalım.Şu anda bizim rakamlara ulaşıp karantina ilan edilmeyen ülke benim bildiğim yok.Klinik olarak tedavi başarımız nasıl oluyor da daha iyi oluyor onu da çözemedim.Neticede klorakin azitro remdesevir veriyoruz erken dönemde.E bu ilaçlar tüm dünyada bilinen ilaçlar madem bu kadar başarılı tedavi bu amerikada italyada fransada neden aynı şey yapılmıyor.Yok onlar da aynı şeyi yapıyorsa bizim sonuçlar nasıl oluyor da onlardan daha iyi oluyor.Maske olayı malum,sonunda olay maske şarta geldi.Karantina da benim aklıma göre şart.Ekonomi düşünülüyorsa da şart,neticede karantina olmazsa olay uzar hasar büyür ekonomi daha fazla hasar alır,ben cidden bu konudaki direncin nedenini bulamıyorum.
    Bakanın belirttiği biz erken dönemde tespit edip vakalara tedaviye başlıyoruz. Bunuda sağlayan filyasyon yöntemimiz. Yoğun bakımla ilgisi yok. Zira hasta sayısı az. Sonuç avrupa ipin ucunu kaçırdı tutamıyor. Biz baştan beri takipteyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Breziya hepten değişik bir yer.

Devlet Başkanı tedbir falan yok diyip tedbir isteyen Sağlık bakanını görevden aldı.
    https://www.dw.com/tr/bolsonaro-sa%C...%B1/a-53160939

Devlet Başkanı Bolsonaro ise Kovid-19'u "küçük bir grip" olarak nitelendirmiş, ülkesinde karantina ilan eden valileri eleştirmiş ve sosyal izolasyonun önerildiği dönemde sokağa çıkarak destekçileriyle bir araya gelmişti.

Ekonomik tedirginlik nedeniyle halkı karantinaya uymamaya davet eden Bolsonaro'nun Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından paylaştığı, sosyal izolasyona karşı halkı sokağa davet ettiği videoları da salgınla mücadeleye kötü örnek olabileceği gerekçesiyle internet sağlayıcılar tarafından kaldırılmıştı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi asıl soru biz neyi diğer ülkelerden daha iyi yaptık ki daha iyi sonuçlarla karşılaşalım.Şu anda bizim rakamlara ulaşıp karantina ilan edilmeyen ülke benim bildiğim yok.Klinik olarak tedavi başarımız nasıl oluyor da daha iyi oluyor onu da çözemedim.Neticede klorakin azitro remdesevir veriyoruz erken dönemde.E bu ilaçlar tüm dünyada bilinen ilaçlar madem bu kadar başarılı tedavi bu amerikada italyada fransada neden aynı şey yapılmıyor.Yok onlar da aynı şeyi yapıyorsa bizim sonuçlar nasıl oluyor da onlardan daha iyi oluyor.Maske olayı malum,sonunda olay maske şarta geldi.Karantina da benim aklıma göre şart.Ekonomi düşünülüyorsa da şart,neticede karantina olmazsa olay uzar hasar büyür ekonomi daha fazla hasar alır,ben cidden bu konudaki direncin nedenini bulamıyorum.
    Fahrettin sabitini bulmuşuz ya hocam:

Literatüre 0.021 sayısını Fahrettin Sabiti olarak kabul ettiren Sağlık Bakanlığı, artık vaka sayısı açıklamaya gerek olmadığını bildirdi...

Zaytung.com'dan
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bir gün ümitleniyorum. Bir gün ümidimi kaybediyorum.
    Eğer sokaklara bakarsanız bu salgının önüne geçilmez. Eğer bakana bakarsanız zaten önüne geçtik.
    Ama hala temel sorun devam ediyor. Bu kadar iyi yönetiyorsak sayılar neden hala artıyor.

abi su an kimse önüne geçtik demiyor. dikkat diyor ev diyor izole diyor.
    havalar guzellesti hafta sonu yasagina cok olumlu bakiyorum..
    insallah gecer bir an once.
    tedirgin durumdayiz.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bakanın belirttiği biz erken dönemde tespit edip vakalara tedaviye başlıyoruz. Bunuda sağlayan filyasyon yöntemimiz. Yoğun bakımla ilgisi yok. Zira hasta sayısı az. Sonuç avrupa ipin ucunu kaçırdı tutamıyor. Biz baştan beri takipteyiz.

İyi de italya bir aydır karantina uyguluyor,nasıl oluyor da filyasyon yöntemi en sıkı önlem olan karantinadan daha başarılı oluyor onu anlamadım.Avrupa işin ucunu kaçırdı derken bizden 15 gün önce olay başladı onlarda bir aydır karantinadalar,ipin ucunu nasıl oluyor da biz kaçırmıyoruz anlıyamıyorum.Umarım iyi gideriz,ama ben karantina dışında çözüm hala göremiyorum.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Fahrettin sabitini bulmuşuz ya hocam:

Literatüre 0.021 sayısını Fahrettin Sabiti olarak kabul ettiren Sağlık Bakanlığı, artık vaka sayısı açıklamaya gerek olmadığını bildirdi...

Zaytung.com'dan
    Ve sosyal medya fahrettin sabitini keşfettikten bir gün sonra sabit bozuldu,demek ki sabit işi sabit bir kavram değilmiş.))))))))))9

Şu anda habertürkte bir hoca destan falan yazdık diyor,demek ki salgın işinde çok başarılıyız algı böyle,ne diyeyim benim aklıma göre şu anda durum kesinlikle böyle değil,bu salgında daha çok zamana ihtiyaç var ,başardık lafı için çok ama çok erken zamanlardayız.

Neyse inşallah ben yanılıyorumdur,ne diyeyim aynı gemideyiz sözünün en geçerli olduğu konu bu,yanlış teşhis yanlış tedaviyi getirir,bu corona da kimseyi affetmez ,o bu demez o yüzden cidden herkes aynı gemide bu pandemide.

Sayfa 961/996 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •