Originally Posted by YapraksızYonca dikkat taslanmayasin başkan, talep enflasyonuna sebep olacak, enflasyonu bi tur daha azdiracak filan deseydin keşke Kivirmaya gerek yok diye dusundum😀
Originally Posted by dell14 Merak ettigim , nasdag dusmeye Ve bizim doviz artmaya devam edecekse ,bist yinede artmaya devam edermi ? Bist bir aydir hic birseyden etkilenmeyen Tabici caizse ipini koparmis pitbul misali gidiyor 30 yildir ilk defa goruyorum boylesini
Originally Posted by myfinans Nasdag yumruk yiyip yiyip tekrar doğrulan boksör gibi oldu, umarım son yumruğu yiyip nakavt olmaz. Teknoliji eksi 3.5 a gelmis Kur etkisi olmasa yarin yabanci teknolojiler cok uzerdi
Sacmaliyor resmen ,bugunki hareketi 2000 yilindaki buyuk cokusden onceki gibi geldi.ytd
Serbest fon........ Originally Posted by eusebio Merhaba; bankanın gerçekleştiremediği fon talimatlarında bir yükümlülüğü oluyor mu, sanmıyorum ana yine de tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. IZB'de pazartesi öğlene kadar geçilen talepler, perşembe günkü fiyat üzerinden perşembe günü karşılanıyor. minimum 50.000 TL alt alış limiti var.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yarin deger bildirmez sanirim nasdaK filan -2 civarinda Originally Posted by eusebio İş Bankası yabancıları coşmuş. IJC: %8.31 IJZ: %8.26 IPJ: %6,46 ITP: %6.48 IKL: %5.91 IJP: %6.08 IJB: %6.07
S&P -1 Dow -0,25 iken nasdak nasıl -2,66 olabiliyor hatta ndxt -3,80 nasdak balonu patladı mı
OjT %5.8 Rpd %0.3
Forum Rules
Yer İmleri