Sayfa 961/1049 İlkİlk ... 4618619119519599609619629639711011 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Red face

Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    - Abi, sen al-sat yapmayalım, beceremeyiz diyorsun ama, burada fiyatlar kıpır kıpır.
    - Abim, ne bileyim amk bu kadar kıpraşacağını!...
    - Sürekli aynı hareketleri yapıyor: 40 dolara çık, 30 dolara in. Git-gel, Konya 6 saat!...
    - Cuma günü geçen haftaki gibi bir düşüş olacağını tahmin edip, Perşembe akşamı bir miktar sattık, ama erken geri koyduk. Bu kadar düşeceğini bilsek iyi yapmış olurduk.
    - He abi, ufaktan deneyelim. Olursa olur, olmazsa canımız sağ olsun.
    - Evet, ben de artık bu işi yapılabilir görüyorum.
    - Abi, bir de sürekli kenarda nakit bulundurmak lazım galiba. Baksana fiyatlar nerelere kadar iniyor.
    - Oğlum, bilmiyor musun, vardı ama her düşüşte ekle, ekle, buraya başlangıçta ayırdığımız parayı bile aştık. Daha da mı ekleyelim?
    - He abi, ben bu işi sevdim. Bence biraz da ekleyebiliriz.
    - Dur bakalım, biraz daha izleyelim de, öyle yaparız.
    Sizleride görmedim zannetmeyin,nerden kaçtığınızı ve burda kaçamak yaptığınızı biliyorum ve maceralarınızı ilgiyle izliyorum.İnşallah yem olmadan dönersiniz.Tabiiki sizlerede bu acımasız piyasada bol şans diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Sizleride görmedim zannetmeyin,nerden kaçtığınızı ve burda kaçamak yaptığınızı biliyorum ve maceralarınızı ilgiyle izliyorum.İnşallah yem olmadan dönersiniz.Tabiiki sizlerede bu acımasız piyasada bol şans diliyorum.
    Sn. Yarasa,

Bir yerden kaçtığım yok. Orada devam.

Burada ufaktan kaçamak yaptığım ise doğru... [emoji3]

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

Twitter @Fibotrading48
    Paylaşımlarım ve grafiklerim asla yatırım tavsiyesi değildir.Yazdıklarım geçmişe not amaçlıdır.Lütfen kendi kararınızı kendiniz veriniz.

https://www.tradingview.com/x/IMHjs9Dj/

BTCUSD günlük dipten tepeye fibo seviyelerinde yolun yarısında tutunmaya devam.

https://www.tradingview.com/x/mHuTrfy6/

BTCUSDT trend temelli fibolarda son durum.
    Twitter @Fibotrading48
    Paylaşımlarım ve grafiklerim asla yatırım tavsiyesi değildir.Yazdıklarım geçmişe not amaçlıdır.Lütfen kendi kararınızı kendiniz veriniz.

https://www.tradingview.com/x/ZpTv7fXK/

Daha önce çizdiğim trend temelli fibo zaman analizim fibo 2 seviyesi yarın bakalım yeni ayın başlangıcına denk gelmiş.
    Twitter @Fibotrading48

6.  Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Sn. Yarasa,

Bir yerden kaçtığım yok. Orada devam.

Burada ufaktan kaçamak yaptığım ise doğru... [emoji3]

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kaçmadığını biliyorum,takılmak için söyledim,her şey gönlünce olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Titan,çiftlikbank vb oyunlara rahatça giren halkımız,tabiidir ki parası oranında bu piyasaya girecek, girmiştir ve daha da girecektir. Ona hiç şüphe yoktur.Orda hemfikiriz .Şu anda bile bistin yaklaşık 8-10 katı müşterisi olduğu söylenmektedir. .Ancak kazanabilecekler mi derseniz,marj sınırı olmayan bu piyasada kazanmak çok zor.Devamlı yükselen bir piyasada herkes kazanır ama düşüş dalgaları başladığında ve hatta ara dalgalarda bir günde veya 1 haftada %20 -50 kaybettiklerinde, bırakın yeni girenleri en iyi teknik analizcilerin bile o panik ortamda sağlıklı analiz yapabileceklerini sanmıyorum ve büyük çoğunluğun parasını 2-3 harekette bu piyasada bırakacağını düşünüyorum.
    Geçen günlerde galiba bir amerikalı ünlü bir iş adamıydı,aynen şunu söyledi:Elon Musk kadar paranız varsa tabiiki kripto para oynayabilirsiniz.Yani değilseniz bu gibi adamlara yem olursunuz diyor ,doğrudan söyledi adam. Dünya borsaları kesmemiş olacak ki , kripto para piyasası icad edilmiş ,çok temiz bir iş 2-3 gün veya en fazla 1 haftada yatırımcının işini bitiriyorsun.HIZLI ve ACIMASIZ.Maniplasyon serbest.Herkes herşeyi söyleyebilir ve cezası yok.Sınırsız ve sorumsuz bir piyasa.
    Çinliler yerinde bir hareketle ,şimdilik bu piyasayı ülkelerinde yasakladılar,bizde ise daha da geliştirmenin yolları aranıyor.
    Kripto para piyasasına girmiş ve girecek yatırımcılarımıza bol şanslar diliyorum.
    ben 4 yıldır takıp edıyorum , gecen yıldan bugune ınanılmaz guzel karlar bıraktı. eger dısıplınlı trade edıyorsanız, en azından uzun vadelı dongulerı takıp edebılır ve cıddı kazanclar saglarsınız.

8.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    ben 4 yıldır takıp edıyorum , gecen yıldan bugune ınanılmaz guzel karlar bıraktı. eger dısıplınlı trade edıyorsanız, en azından uzun vadelı dongulerı takıp edebılır ve cıddı kazanclar saglarsınız.
    Bir kaç grafiğe baktım, baktıklarım son 1 yılda yaklaşık 10 katlamış.Belirttiğim gibi piyasa yine sürekli yükselirse, çoğunluk kazanır.Yaklaşık 10 a katlayan bir piyasada.Ama düşüşlerle birlikte yatay giden bir piyasada, ky nin bu marjlarda şansı olacağını düşünmüyorum .Ama inşallah aksi olur.

Sayfa 961/1049 İlkİlk ... 4618619119519599609619629639711011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •