Sayfa 961/1019 İlkİlk ... 4618619119519599609619629639711011 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    onu sorma haftalarca arge yap kagıdı bul sonra klimasan al bu arada kerevitas vardı onu da sattım )
    yazık etmişin
    sen deyince ben 12 lerden aldım 14 lerde verdim de ben üzülmem zaten bildiğim yer değildi.
    sen baya yazdıydın iyi topukladı.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Asla başaramazsınız.

YTD
    vallahi öyle Memed abi, başarırsa bir Cautionary başarır bir de kimdi, pair trade mrade yapan vardı nikini unuttum o başarır.

Alıntı Originally Posted by ElectBorsa Yazıyı Oku
    kkm oldukça güvenddesin emmi. bak gıpırdayabiliyor mu dolar.. kur kıpırdasa hemen ersan şen canlı yayında saydırıyor kkm cilere para akıyor diye..

kimse gıpırdayamaz...
    Ersan Şen adamdır , adamın kralıdır...

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    yazık etmişin
    sen deyince ben 12 lerden aldım 14 lerde verdim de ben üzülmem zaten bildiğim yer değildi.
    sen baya yazdıydın iyi topukladı.
    onda hedefim 80 bilmem belki gere gelirse

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ersan Şen adamdır , adamın kralıdır...
    Tüylerin dahi tiken tiken olmuyor artık demi.

Benim thyao dolar bazlı fiyatı görünce oldu ne yalan söyleyim.

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. EKGYO Fiili Dolaşım Payı arada değişiyor. Ana ortak TOKİ gözüküyor. Belki tüm kamu kuruluşları, bankalar vs tek bir kamu gibi değerlendiriliyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. AB hükümetleri Rus deniz petrolüne 60 dolar/varil tavan fiyat konusunda geçici olarak anlaştı, Polonya'nın anlaşmak için TSİ 18.00 kadar süresi var

Ayarlama mekanizması, deniz yoluyla taşınan Rus petrolünde tavan fiyatı IEA rakamlarına göre piyasa fiyatının %5 altında tutacak - AB Diplomatı

Polonya kabul ederse, AB hükümetleri anlaşmayı Cuma gününe kadar yazılı prosedürle onaylayacak - AB Diplomatı

8. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Amerikalılar tüm Avrupa'yı köleleştirdi"

- "ABD, Avrupa'nın üzerinden geçimini sağlıyor"

Lavrov, Batı'nın Rus petrolüne tavan fiyat uygulaması konusunun Rusya'yı ilgilendirmediğini söyleyerek, Rusya'nın ortaklarıyla tavan fiyatlara bakmadan iş birliğini sürdüreceğini ifade etti.

ABD'nin artık Avrupa'nın üzerinden geçimini sağladığına ve Avrupa'nın içinde bulunduğu ekonomik ve enerji krizinden kar elde edeceğine dikkati çeken Lavrov, "Avrupa'ya, Avrupa'nın Rusya'dan aldığı gazdan dört kat daha pahalıya gaz satacaklar. Avrupa'dan yatırımcı çekmek için ABD, endüstrilerine yüz milyarlarca dolar sübvansiyon vererek enflasyonla mücadele yasalarını ilerletecek. Sonuçta Avrupa sanayisini kaybedecek." diye konuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 961/1019 İlkİlk ... 4618619119519599609619629639711011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •