Mb baþkaný : Ulaþým, yemek gibi hizmet gruplarýyla kiralarda gerilemenin yavaþ , "Enflasyonda tek haneli rakamlarý 2026'da göreceðiz. 2025 sonu hedefimiz yüzde 14."
Mb baþkaný : Saçýmý topluyorum, at kuyruðu yapýyorum. Eþofmanlarýmý da giyiyorum. Kimse tanýmýyor. Hem ‘ucuz’ ürün satmasýyla bilinen marketleri hem orta halli marketleri hem de sayýlarý daha az olan özel ürünler satan ve ‘pahalý’ olan marketleri geziyorum
Mb baþkaný : Biz parasal sýkýlaþtýrma adýmlarýnýn sonuna doðru geldiðimizi belirttik. Önümüzdeki seneye bu zamanlar daha ýlýmlý bir ortamda olacaðýmýzý düþünüyorum. Bunu hem enflasyon hem parasal sýkýlaþma için söylüyorum. O zaman baþka adýmlar atacaðýz diye söylemiyorum ama. Yabancý yatýrýmcý da girecekse þimdi girecek. Daha sonra çok daha düþük bir getiriden gireceði þu an belli. Ama dezenflasyona ne kadar hýzlý girersek ve o politikada baþarýlý olabilirsek sýkýlaþtýrma politikasýnda ne yönde hareket edeceðimiz de o ölçüde þekillenecek. Ayrýca çok fazla bilinmeyen var. Ocak ayýnda ücret artýþlarý ne olacak? Mayýs ayýnda doðalgaz ne olacak? Bunlarý da görmemiz gerekiyor

Yer Ýmleri