Sayfa 963/997 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Anadolu ile önce çalışdınızmı?
    Elden yatırılan nakite birgün valor uyguluyorlar,EFT ye valor uygulamıyorlar,karşılaşdınızmı yoksa bizim şübenin azizligimi...
    dogrudur bende bir defasında elden goturmustum uyarmadılar baktıgımda 1 gun valor atlmıslardı tabi parayı yatırmadan kavga etmistim mt ile .. aynı sekil icbc de yapıyor telefonla aradım size para getiricem dedim hosgeldin faizi icin elden goturmeyin yoksa 1 hatta 2 gun valor atlarız dediler eft yaparsanız 14.75 gecerli dediler . tam 3 kagıt bankaları .

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    dogrudur bende bir defasında elden goturmustum uyarmadılar baktıgımda 1 gun valor atlmıslardı tabi parayı yatırmadan kavga etmistim mt ile .. aynı sekil icbc de yapıyor telefonla aradım size para getiricem dedim hosgeldin faizi icin elden goturmeyin yoksa 1 hatta 2 gun valor atlarız dediler eft yaparsanız 14.75 gecerli dediler . tam 3 kagıt bankaları .
    Elden götürme ile eft arasında ne fark var?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    gecen yıl arkadasın 500 000 tl sini goturmustuk elden o zaman mt nin dedigine gore fazla musterisi olmayan bankalar oldukları icin kasada duracagı icin sigorta maliyeti mi ne varmıs falanmıs .onun icin 1-2 gun valorlu acarız demislerdi ..kendim icin aradım dun hala aynı uygulama devam demekki degisen birsey yok .

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    gecen yıl arkadasın 500 000 tl sini goturmustuk elden o zaman mt nin dedigine gore fazla musterisi olmayan bankalar oldukları icin kasada duracagı icin sigorta maliyeti mi ne varmıs falanmıs .onun icin 1-2 gun valorlu acarız demislerdi ..kendim icin aradım dun hala aynı uygulama devam demekki degisen birsey yok .
    Sonuçta borç veren olarak bizleri ilgilendiren bir durum olmasa gerek. Müşterisi yoksa bizi ilgilendirmez. Bence bankaya borç verecek olanların aşağıdaki soruları standart sorması gerek. Sadece faiz oranlarına bakarak gitmek doğru olmayabilir. 32 günlük mevduatta 2 günlük valör oldukça önemlidir.

İnternet eft limiti
    İnternet eft masrafı
    Valör
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Geçen günlerde, bir arkadaş: "HSBC'nin 45 güne kadar ve günlük hesapta, Dolara %4,5 gibi bir oran verildiğini" ifade etmişti. Araştırdım, HSBC'nin web sitesinde böyle bir günlük Dolar mevduat bilgisine ulaşamadım. O arkadaş bu bilgiyi bir güncellese ya da sözünü ettiği mevduatın adını yazabilirse iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler...
    Üsteki mesajın konusu hakkında, ilk mesajı yazan ve kendini bilen ilgili sahışdan bilgi talep etmiştim; bir ses gelmedi, HSBC'nin bireysel bankacılık departmanını aradım. HSBC Bireysel Bankacılık yetkilisi: "bizde TL. modern hesap dışında dolara günlük (%4,5) hesap altında 45 günlük bir mevduat türümüz yok" dedi. İtimat kontrole mani değildir! Bilgi kirliliği yaratan ve kendini bilen o zat-ı şiddetle kınıyor/ayıplıyorum.

6. ICBC hoşgeldin 14.90 olmuş

Alıntı Originally Posted by KY-34 Yazıyı Oku
    Değerli forum üyeleri,

HSBC USD için , 40 güne kadar %4,5 hoşgeldin oranı uyguluyor.Limit 250,000 USD imiş.

Ayrıca ,diğer bankalardan aldığım oranlar aşağıdadır:

T-Bank USD 32 gün %3, 75
    Turkish Bank USD 32-45 gün %4,10
    Fiba USD 32 gün % 3,85
    Vakıfbank USD 32 gün % 3,60

Not : Daha önce karşılaştığım nahoş durumlardan dolayı, Burger ve Rodeo'dan oran almadım.Bir müddet kapılarının önünden bile geçmeyeceğim !

Tüm forum üyelerine iyi akşamlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Geçen günlerde, bir arkadaş: "HSBC'nin 45 güne kadar ve günlük hesapta, Dolara %4,5 gibi bir oran verildiğini" ifade etmişti. Araştırdım, HSBC'nin web sitesinde böyle bir günlük Dolar mevduat bilgisine ulaşamadım. O arkadaş bu bilgiyi bir güncellese ya da sözünü ettiği mevduatın adını yazabilirse iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler...
     Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Hayır, Üstad; karıştırmıyorum, Ing'yi kullanıyorum. Çok eminim HSBC olduğuna, geriye dönük aradım ama mesajı bulamadım. Yanıt alamaz ve fırsat bulursam yarın ilgili şubeyle görüşürüm diye düşünüyorum. Teşekkürler...
    buyrun burada
    bir halt olacağı yok.

Burgan Hoş Geldin:

TL 15.00
    USD 4.35

Sayfa 963/997 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz