Sayfa 963/1004 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şu an 13.04

çok sığ piyasada iş çevrildi. hikaye sabah net belli olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    hayırlısı olsun artık....

Anladım sn vob.Neyse o konuyu elbet kendi aklınca yorumlayacak isteyen dolar alır isteyen satar.Şu anda dolar kaç ben anlıyamadım çok değişik rakamlar var değişik sitelerde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    13. 0483
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Anladım sn vob.Neyse o konuyu elbet kendi aklınca yorumlayacak isteyen dolar alır isteyen satar.Şu anda dolar kaç ben anlıyamadım çok değişik rakamlar var değişik sitelerde.
    "ytd"

5. benim anlamadığım.. bu kur farkını banka ödeyecek değil. hazine ödeyecek. bu ne demek. para basacak. bastığı para enflasyona sebep olacak. enflasyon artınca kur artacak, kur artınca enflasyon daha da artacak vs vs. nasıl olacak da olacak. deli sorular

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    benim anlamadığım.. bu kur farkını banka ödeyecek değil. hazine ödeyecek. bu ne demek. para basacak. bastığı para enflasyona sebep olacak. enflasyon artınca kur artacak, kur artınca enflasyon daha da artacak vs vs. nasıl olacak da olacak. deli sorular
    Kur faizden fazla artmazsa oluyor
    Kur faizden fazla artarsa geçmiş olsun

Oynanan kumar

18.4 lar da bu kumar için beklenmiş belli tepe burası belirlenip. Kumarın hangi tarafında olacağına yatırımcı karar verecek.

Yalnız hazinenin ve toplumun geleceği için kur faizden fazla artmazsa iyi olur

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    benim anlamadığım.. bu kur farkını banka ödeyecek değil. hazine ödeyecek. bu ne demek. para basacak. bastığı para enflasyona sebep olacak. enflasyon artınca kur artacak, kur artınca enflasyon daha da artacak vs vs. nasıl olacak da olacak. deli sorular
    yine yorum yapacagim ama umarim basima yine bir is gelmez

latife yapiyorum sn hkm

dediginiz senaryo kur yukselirse olur

ama buradaki hedef yastik alti, dth ve yurtdisindan gelecek usd leri bozulup mevduata park etmesi

boyle bir nevi sicak parayi cekmis olacaklar, ve bu sisteme ilk girenler daha avantajli olacak, benden sonra giren daha dusukten bozacak ve benim 1 yil doldugunda gelen faizle daha fazla dolar alma imkanim bile olacak

bu sistem ne zaman fail eder, sisteme para girisi yavaslarsa fail eder, cunku vadesi dolanlar usd almaya kalkarsa bu sefer talep artar

ama kisa vadede bence 1-2 yili kurtarir ve guzel ekonomik paketler ve butce disiplini ile desteklenirse bir cozum olabilir bir sure

siyasi algilamayin yazdiklarimi cunku siyasi gorusum farkli, ama itiraf ediyorum kisa vadeli de olsa iyi bir formul gibi geldi bana

bunlari neden yazdim, cunku insanlar olayi hep kur yukselir algisiyla yorumluyorlar, diger bakis acisini da yansitip fikir alisverisi yapabilmek adina yaziyorum, ben trader gozuyle bakip yorum yapiyorum

8. Bunu daha önce deneyen ülke yokmu saniyorsunuz acin google yazin bu arada tekefondan editleme yaparken önceki yazilanlar siliniyor sebebi ne acaba?

Sayfa 963/1004 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •