Sayfa 965/997 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolar kademesi yapacağım parayı yatırım bankasına bonoya koyduk valla iyimiş istediğin zaman boz çek parayı, hatta dolarıda oradan alır elden çekerim her zaman ki gibi.
    hangi yatırım bankasıymış bu? aktif değildir herhalde

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    hangi yatırım bankasıymış bu? aktif değildir herhalde
    tabiki aktif.gerçek yatırımımı kesinlikle orada tutmam ama küçük paralar(<80k) için ideal. haa mevduat karşılığı 16,04. gecelik için rakipsiz.
    Son düzenleme : powerpc; 07-03-2018 saat: 16:15.

3. VB vade dönüşüm 1M- Temdit - Valörsüz 14,50% - Valörlü 14,75 % seçenek sunuldu...

Hesap kapatıldı.. Yeni giriş gibi yeniden hesap açıldı ama Valörlü (1 iş günü kayıp) 14,75% tercih edildi.. Vade başlangıcı 8 Mart 2018 32 gün...

Sn. Kara Bora,

Yazdığım iletiyi dikkatli okumadığınız için ,bahsettiğim hesap türünün günlük olduğu gibi bir algı oluşmuş sizde.Yazdığım iletide,sözkonusu bankanın 40 güne kadar vadede % 4,5 oran verdiğini belirtmiştim.Günlük mevduat vb. gibi bir ibare de belirtilmediği için,tarafımdan yapılmış herhangi bir yanlış yönlendirme bulunmamaktadır ! Muhtemelen hızlı okuduğunuz için,yazılan iletiyi yanlış anlamışsınız.

Az önce ,sözkonusu bankaya gittim.Müşteri temsilcisi aynı uygulamanın devam ettiğini söyledi.Ayrıca şahsım tarafından bahsedilen oranda açılmış 38 günlük bir USD mevduat hesabı da mevcuttur.Bunu da bilginize sunmuş olayım.Herhangi bir HSBC şubesine giderek oranları teyit etmeniz mümkündür.
    Görüldüğü üzere, herhangi bir bilgi kirliliği veya yanlış yönlendirme durumu bulunmamaktadır !

Sonuç olarak, klasik yurdum insanı mantığı ile okuduğunuzu tam özümsemeden şahsımı itham etmeniz ,bendenize hiç şaşırtıcı gelmedi.Kınanacak,ayıplanacak birisi varsa, o da zatıalinizdir ! Çünkü iletide ne yazıldığını anlamamışsınız ve anlayamadığınız durum üzerinden ithamda bulunmak kolaycılığını seçmişsiniz !

Açılan başlığın konusu dışında bir ileti yazdığım için,forum üyelerinden kusurumuza bakmamalarını rica ediyorum.

Tüm üyelere iyi günler dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bankalar erken başlamış oran yükseltmeye daha Mart başındayız demek ki üçüncü haftadan sonra Aralık ayının son haftasında görmüş olduğumuz faizlere ulaşılacak hatta bir miktar daha geçilecek gibi duruyor.20 Marttan sonra 15.50-16 görebiliriz.Mevduat stratejim tutmuş gözüküyor Aralık son haftasında Mart sonuna doğru bağlamıştım.Şimdi duruma göre Haziran yada Eylül sonuna bağlarım gibi duruyor.
    Ayrıca bugün vaktim vardı Turkisbank'a uğradım hesap açtırdım dursun kenarda.Şimdiye kadar kapısından içeri girmişliğim yoktu ilgi falan güzel banka diğer küçük bankalar gibi de tenha değil ölçeğine göre gidip gelen müşteriler fazlaydı.

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    VB vade dönüşüm 1M- Temdit - Valörsüz 14,50% - Valörlü 14,75 % seçenek sunuldu...

Hesap kapatıldı.. Yeni giriş gibi yeniden hesap açıldı ama Valörlü (1 iş günü kayıp) 14,75% tercih edildi.. Vade başlangıcı 8 Mart 2018 32 gün...
    14.5*32>14,75*31
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

7.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    VB vade dönüşüm 1M- Temdit - Valörsüz 14,50% - Valörlü 14,75 % seçenek sunuldu...

Yerinizde olsam Mart ayı son haftaya kadar günlük giderdim 14.50 oranlar var günlükte.Son haftada 15-15.50 bir oranla bağlardım.Günlük uğraşamam derseniz Burgan vs 15 veriyor bildiğim.Sanırım büyük bankalarla çalışmayı tercih ediyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku

14.75(31\32)=14.29 1 gün valörlü 14.75 ,valörsüz 14.29 a eşittir.Vazlörsüz 14.50 bağlamak daha fazla getiri demektir.Maalesef kandırılmışsınız ! Gün bitmedi hala değiştirip valörsüz 14.50 ile bağlayabiliyorsanız bağlayın.

Sayfa 965/997 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •