VB vade dönüşüm 1M- Temdit - Valörsüz 14,50% - Valörlü 14,75 % seçenek sunuldu...
Hesap kapatıldı.. Yeni giriş gibi yeniden hesap açıldı ama Valörlü (1 iş günü kayıp) 14,75% tercih edildi.. Vade başlangıcı 8 Mart 2018 32 gün...
Sn. Kara Bora,
Yazdığım iletiyi dikkatli okumadığınız için ,bahsettiğim hesap türünün günlük olduğu gibi bir algı oluşmuş sizde.Yazdığım iletide,sözkonusu bankanın 40 güne kadar vadede % 4,5 oran verdiğini belirtmiştim.Günlük mevduat vb. gibi bir ibare de belirtilmediği için,tarafımdan yapılmış herhangi bir yanlış yönlendirme bulunmamaktadır ! Muhtemelen hızlı okuduğunuz için,yazılan iletiyi yanlış anlamışsınız.
Az önce ,sözkonusu bankaya gittim.Müşteri temsilcisi aynı uygulamanın devam ettiğini söyledi.Ayrıca şahsım tarafından bahsedilen oranda açılmış 38 günlük bir USD mevduat hesabı da mevcuttur.Bunu da bilginize sunmuş olayım.Herhangi bir HSBC şubesine giderek oranları teyit etmeniz mümkündür.
Görüldüğü üzere, herhangi bir bilgi kirliliği veya yanlış yönlendirme durumu bulunmamaktadır !
Sonuç olarak, klasik yurdum insanı mantığı ile okuduğunuzu tam özümsemeden şahsımı itham etmeniz ,bendenize hiç şaşırtıcı gelmedi.Kınanacak,ayıplanacak birisi varsa, o da zatıalinizdir ! Çünkü iletide ne yazıldığını anlamamışsınız ve anlayamadığınız durum üzerinden ithamda bulunmak kolaycılığını seçmişsiniz !
Açılan başlığın konusu dışında bir ileti yazdığım için,forum üyelerinden kusurumuza bakmamalarını rica ediyorum.
Tüm üyelere iyi günler dilerim.
Yer İmleri