Originally Posted by myfinans Teknoloji endeksine baktınızmı? 125 seviyesinde olan TTE'nin geleceği ne yönde olur? Artık yeter derlermi yoksa son sürat devammı? Çok ilginç bir seviyede bunlar. Teknoloji hisseleri düşecek mi diyorsunuz?
Nasdaq vadeli +%1,16
Originally Posted by Ege35 6 olacak 6 Ustadim dur Myfinans ustad 6 ya alisamadi henuz 5.85 turkusu soyluyor Alti dersek kalbine iner diye ironili yazdim
Originally Posted by myfinans Teknoloji endeksine baktınızmı? 125 seviyesinde olan TTE'nin geleceği ne yönde olur? Artık yeter derlermi yoksa son sürat devammı? Çok ilginç bir seviyede bunlar. Ustadim Bunu hep yazdim Toparlanmada Yazilimlar depar atar Dun aynu analizi nasdaq icin yaptim İzleyecegiz
Dikenli bolge 1730 ..rahat gecemedi orayi..cok oyalaniyor buralarda..gecerse dedigim rakama ulasacaktir
Originally Posted by onur1064 Dikenli bolge 1730 ..rahat gecemedi orayi..cok oyalaniyor buralarda..gecerse dedigim rakama ulasacaktir Onurum adamsin adaaaaaaam
Originally Posted by Blueberry Teknoloji hisseleri düşecek mi diyorsunuz? Yani ne olacak bilememde Teknoloji hiseleri 125 bin seviyesinde Ama endeks daha 98 binde.
surpriz gelmezse aes bugün +%10 atar gibi
Forum Rules
Yer İmleri