Sayfa 966/1007 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    .amaç nedir ya?
    önemli olan betondan gelen paraları alınca ne yapacakları.
    Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek çok garip gerçekten...kredi faizlerini pandemi döneminde düşürdüler ve konut fiyatları patladı...bugün yine aynı karar ve daha üzerinden 1 gün dahi geçmeden ilanlara 200-300 bin TL zam yapmışlar bile...twitterda gündem hemen...

konut az sen bir de ucuz kredi verirsen talep patlayacak...az olan şeyin fiyatı daha da artacak...amaç nedir ya?
    amaç yandaşlarının yani onları besleyen tayfanın elindeki konutları daha pahalıya satmasını sağlamak...

vatandaş düşünülmediği kesin...çünkü vatandaş enflasyonla eziliyor...

bu harekette enflasyonla ev kiralarının yükselmesi olarak vatandaşın omzuna binecek...

3. Perakende şirketlerinin 2021 ve 2022 ilk3 ay cirolarına baktım, nerede ise enflasyon kadar artmamış. Bir kısmı eve getirden dolayı olabilir ama esas neden tüketimin düşmesi bence. Hepsi bir yılda mağaza sayılarını artırmış halbuki.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    4 5 yaptı desek yeni dip dip kalır mı dayı..

Ben gümüşün buradan taban olacağına inanmıyorum dayı. Sp500 kalacağına inaniyorum son 4-5 yaptı diyerek.
    Bu şekilde fakirlikten kurtulamazsın dayu, farklı bir formül bulmalısın. Aç bi limon tezgahı gel yanıma
    Bak yakında tezgah bile alaman, o derece yağni cisim hızla yaklaşıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Bir kaç şirketin cirolarına baktım.
    2021/3 de petrol fiyatı çok düşüktü, bu sene ilk 3 ay petrol ve elektrik fiyatları arttı.

Tüketim ürünü ARZUM çok az ciro artırabilmiş, iç piyasada milletin alım gücü zayıf. TTKOM ve TCELL pek zam yapamamış. İhracat ve yurt dışı satışlar ile yabancı para üzerinden satış yapabilenler bazı şirketleri olumlu etkilenmiş.

Bu arada şeker fiyatları Kütahya Şeker'in cirosuna etki etmiş.

Son düzenleme : ariston; 10-05-2022 saat: 01:11.

7. Çimento ve beton sektöründe cirolara bakayım dedim, bazılarının başka sektörde de iştirakleri var ama ana iş beton.

Ortalama ciro artışı %80 olmuş. İhrac edebilenler sanki ciroyu daha fazla artırmış.

AFYON en son teknoloji sıfırdan inşa edilmişti. Orası çok çalışmamış, ilginç

Yurtdışı faizlerin.!!!!
    Yıllık maliyeti en az %10 dan başlayacak .!!!
    Bu oranlar yakında ..!!!
    Moratoryuma götürür.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 966/1007 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •