Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Benjamin için tamamen kendi saçmaladığım düşüncelerimi belirtmek istedim. Haftalık grafikten baktığımız zaman 3 hafta önce macd al vermiş gözüküyor. MACD haftalık grafikte çok sık al-sat sinyali veren bir gösterge değil verdiği zamanda trend en az 91 gün sürüyor. Bu şu demek değil tabi yarın direk tavan tavan gidecek. Bu yükseliş dönemlerini de resim üzerine ekledim yüzde olarak (dönem içinde gördüğü en düşük fiyat ile en yüksek fiyat farkı) ve 2016 dan beri en az yüzde 13 küsür yükselmiş. Sinyal verdiğinde dolar 5,62, üzerine yüzde 13 koyduğumuz zaman 6,32 yapmakta, tarih olarak da aralık sonuna tekabül ediyor. Sadece paylaşmak istedim. Aslında Eral Bey'in 2020 borsa senaryosu ile de uyuşmakta. Keza kendisi 2020 yılında borsamızda 120k yolculuğunu beklemekte. Dipnot; ''Dolar tehlikeli bir enstrümandır ve yazılanlar Yatırım tavsiyesi değildir!''

2. Sayın @belediye üstadımın paylaştığı bilgiye HTT % 1.18 getirmişse beklentilerimin altında demektir. O zaman yarınki değer muhteşem olacak.

Alıntı Originally Posted by belediye Yazıyı Oku
    İnternet sitesinden bir sonraki günün tarihini seçerek HTT yi görebiliyorsunuz. Herkese iyi akşamlar.Ek 23499
    Bu is artik sizin 😃😃
    Her aksam yazarsiniz lutfen

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    T1'den vazgeçildiğini duyurdulardı.
    O zaman hayatta girmem

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Gpgyi birakma vakti geldi, neyseki 15 günlük faizi 3 gunde aldik
    Sana 50 defa dedim
    Beni izle diye

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Sayın @belediye üstadımın paylaştığı bilgiye HTT % 1.18 getirmişse beklentilerimin altında demektir. O zaman yarınki değer muhteşem olacak.
    Ustad dusus 17 den sonra oldu
    Asil siz yarin gorun
    Iyi oldu bu
    4 gun sakal atar artik😃😃

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku

Benjamin için tamamen kendi saçmaladığım düşüncelerimi belirtmek istedim. Haftalık grafikten baktığımız zaman 3 hafta önce macd al vermiş gözüküyor. MACD haftalık grafikte çok sık al-sat sinyali veren bir gösterge değil verdiği zamanda trend en az 91 gün sürüyor. Bu şu demek değil tabi yarın direk tavan tavan gidecek. Bu yükseliş dönemlerini de resim üzerine ekledim yüzde olarak (dönem içinde gördüğü en düşük fiyat ile en yüksek fiyat farkı) ve 2016 dan beri en az yüzde 13 küsür yükselmiş. Sinyal verdiğinde dolar 5,62, üzerine yüzde 13 koyduğumuz zaman 6,32 yapmakta, tarih olarak da aralık sonuna tekabül ediyor. Sadece paylaşmak istedim. Aslında Eral Bey'in 2020 borsa senaryosu ile de uyuşmakta. Keza kendisi 2020 yılında borsamızda 120k yolculuğunu beklemekte. Dipnot; ''Dolar tehlikeli bir enstrümandır ve yazılanlar Yatırım tavsiyesi değildir!''
    Sevinen ustad
    Yarismada 1. Degilsiniz artik
    Nerden bildigimi sorma 😃😃😃

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Pazartesi saat 14-14.30 arası TEFAS işlemleri yapılır.Alınan alınır satılan satılır.
    Sattığınızın parası da geçer öğleden sonra herhalde
    Yoksa Çarşamba sabaha kalır.
    Carsamba ogleden sonraya kalir ustadim

Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •