Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 967/1004 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Ben hala bir çılgınlık yapacaklar 200 puan indirecekler ve her yere sıvayacaklar diye düşünüyorum. Doların düşmesiyle herkes yabancıya bilgi sızdı düşüncesi hakim oldu. Inşallah yanilirimda çılgınlık yapmazlar. Yoksa 10 felan kesmez şeyi.

2. Bugun benim pıst 100 seneryom faiz düşürmezse 1450 bandını bugun beklerim ,
    faiz düşürürse 1420 aşağıda beklediğim bant.
    Dow tepe yaptı bu bilanço dönemi , biz son tepemizden 4000-5.000 puan aşağıdayız .
    bu denge globalde aşağı dönüş olduğunda bizde bir alt dip arattırır bana göre.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Faiz düşürse yeni gelenlerle düşürdü denilecek , düşürmese Kılıçdaroğlu gitti düşürmedi denilecek .
    Başkan bağımsız olsa konjektöre göre hareket etmesi gerekir .
    Şu yorumuma birde madalyonun diğer yönüylede bakmak gerek ,
    RTE kılıçdaroğluna merkez bankası bağımsız değil diyorsun ya , aynı güne randevu aldın gittin konuştun demişti.
    faiz indirimi olmazsa biz hep chp tarafından seneryo yazıyoruz , merkez ve RTE tarafından da baktığımızda merkez diyecekki görevden almalardan sonra faiz daha çok indirilecek deniliyordu gördüğünüğz gibi herşey üzerinde çalışılarak yapıldı diyip hava dağıtmak isteye bilir.RTE çıkar merkez bankası bağımsız dır diyip kenara çekilip Kasım beklenir.

3 tane faize direnenleri gönderdi.
    Seneye baz etkisi dolayısıyla büyüme düşecek.
    Bu nedenle iç büyüme körüklenmeli seçim öncesinde

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

dün gece itibarı ile viop teminatları değişti.. endekste bir değişiklik yok ama diğer bazılarında var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. dolarizasyon artık o kadar yaygınlaştı ki insanlar zamlara aldırmıyor sanırsam galiba
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. Faiz indirimi olacaksa bu indirim Kasıma ertelenir .
    Bu ay pas geçer.

8. Battı balık yan gider.
    200-300 arası indirim bekliyorum.
    Pas geçmesi ilerde indirimin yüksek miktarda devam edeceğini göstereceğinden daha kötü olur.
    Bindirim ihtimali hiç yok
    Yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 967/1004 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •