Ben hala bir çılgınlık yapacaklar 200 puan indirecekler ve her yere sıvayacaklar diye düşünüyorum. Doların düşmesiyle herkes yabancıya bilgi sızdı düşüncesi hakim oldu. Inşallah yanilirimda çılgınlık yapmazlar. Yoksa 10 felan kesmez şeyi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Ben hala bir çılgınlık yapacaklar 200 puan indirecekler ve her yere sıvayacaklar diye düşünüyorum. Doların düşmesiyle herkes yabancıya bilgi sızdı düşüncesi hakim oldu. Inşallah yanilirimda çılgınlık yapmazlar. Yoksa 10 felan kesmez şeyi.
Bugun benim pıst 100 seneryom faiz düşürmezse 1450 bandını bugun beklerim ,
faiz düşürürse 1420 aşağıda beklediğim bant.
Dow tepe yaptı bu bilanço dönemi , biz son tepemizden 4000-5.000 puan aşağıdayız .
bu denge globalde aşağı dönüş olduğunda bizde bir alt dip arattırır bana göre.
Şu yorumuma birde madalyonun diğer yönüylede bakmak gerek ,
RTE kılıçdaroğluna merkez bankası bağımsız değil diyorsun ya , aynı güne randevu aldın gittin konuştun demişti.
faiz indirimi olmazsa biz hep chp tarafından seneryo yazıyoruz , merkez ve RTE tarafından da baktığımızda merkez diyecekki görevden almalardan sonra faiz daha çok indirilecek deniliyordu gördüğünüğz gibi herşey üzerinde çalışılarak yapıldı diyip hava dağıtmak isteye bilir.RTE çıkar merkez bankası bağımsız dır diyip kenara çekilip Kasım beklenir.![]()
3 tane faize direnenleri gönderdi.
Seneye baz etkisi dolayısıyla büyüme düşecek.
Bu nedenle iç büyüme körüklenmeli seçim öncesinde
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
dün gece itibarı ile viop teminatları değişti.. endekste bir değişiklik yok ama diğer bazılarında var..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
dolarizasyon artık o kadar yaygınlaştı ki insanlar zamlara aldırmıyor sanırsam galiba![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Faiz indirimi olacaksa bu indirim Kasıma ertelenir .
Bu ay pas geçer.![]()
Battı balık yan gider.
200-300 arası indirim bekliyorum.
Pas geçmesi ilerde indirimin yüksek miktarda devam edeceğini göstereceğinden daha kötü olur.
Bindirim ihtimali hiç yok
Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri