Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Geçen TV'de konuşuyorlar bazı hisseler ucuz ama tetikleyecek haber gerekir dedi bir trader. Traderler hareketsiz veya hikayesi olmayana girmiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. tl nin değerini (faizi) dahada düşürücem dedi...

bakalım kendi vatandaşının kullandığı tl nin değerini daha düşürmek için faizi düşürecek mi?

3. Ne kadar elini belli etmeselerde biyerden açık veriyorlar, o yüzden borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Bugün de dün tkfen alan götürdü paraları
    Hamdım Piştim Yandım

4. Numan Kurtuluş da Allah'a şükür TL değersiz ihracat patlaması yapılıyor demiş, düzeltmeye çalıştı ama nafile.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bir hafta önce o çok sert endekis düşüşünde çoğu tahtalar yerle bir olduğu gün Tkfen dikkatimi çekmişti, burayada yazdıydım.
    Şimdi yükselince sebebi belli olmasada bazan işaret veriyor üçharfliler
    Bozkurt abey, Allah senden razı olsun.
    Uyarını dikkate almıştım!!!
    Sayende bir araba parası kazandım.

Bu arada, çok geçmiş olsun.
    Sağlık sifa dilerim.

6. enflasyondan olusan yuzde 40 lık enflasyon farkını yasada olan temmuz da yuzde 40 zam dıye mıllete yutturacaklar o zaten enflasyon farkı pardon o kadar fakırlestık ...sonra yuzde 4o zam yaptık harbı komık
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Tekfen Camii, Tekfen İmam Hatip Lisesi var mı? Yok ise uzun soluklu olmayabilir.

Twitter'da gördüğüm millet geleceğin SASA'sını arıyor.

8. yav reis aç sefil geziyonuz dedi daha ne desin olanı gerçeği söyledi maaşa zam gelse ne değişecek viski 300 e mi düşecek 700 ye mi çıkacak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •