ons cular 4115 altı çoklu kapanışlar yapmadığı sürece günlükte sıkıntı yok ufak düzeltmelerle devam .
ama bu verdiğim bant altı çoklu kapanışlarda 250-300 dolar daha yapıştırır aşağı.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Arapların evleri, iki farklı yapıdaydı; taşınmaz, yapı tarzında inşa edilen evler ve taşınabilen, çadır tarzındaki evler.
Araplar, kendilerini oturdukları evlerin yapı malzemelerine göre de sınıflandırmışlar; çadırda yaşayanlara malzeme olarak deve tüyü kullanıldığı için ehl-i veber, binada oturanlara ise evleri taş ve kerqiçten inşa edildiği için ehl-i hacer ya da ehl-i mader demişlerdir.
Genellikle göçebe hayatı yaşamaları nedeniyle Arapların çoğu çadır türünde evler kullanmışlardır.
Taş, kerqiç, ahşap, kamış gibi bitkiler, yerleşik ev tiplerinde kullanılan malzemelerdendir.
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
hayırlı haftalar pıst 100 de teknik peyzaj resmine haftaya bakarız .Bugun dağları ağaçları çizdiler haftaya nehire bakarız
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Memed abinin açıklama sanki faiz indirimi sallantıda demek gibi ama herşeyi tutturan ! kurum 150 indecek demişti..Bakalim
Dünde yazmıştım
Bugünde aynısını yaptı
Marmara Denizi 1.6 deprem olmuş kandilli de var AFAD da yok
AFAD güven vermiyor bana artık
Şiddetli olmayabilir ama 1.0 depremi niye veriyor peki
Neyse bu bir bilgilendirmedir
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri