Sayfa 968/992 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    şanslı derken?benımkı dır dır yapmıyo demedık..taramalı tüfek gibi maşallahı var
    Ustad bunlarin dir dir yapmayan modelini hic duymadim...herkes ayni dertten muzdarip

baş agrım yok..boyun agrısı yapıyor..herkesde farklı tecelli eden agrılar var..kıme koluna kıme göğüs agrısı..sinir nereyı ınnerve edıyorsa orda agrı veya uyuşma olur..ben tempur marka yastık kullanırım geceleri.. mukemmel tedavi eder
    bayagı fiyatmıs ,yastık

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bayagı fiyatmıs ,yastık
    yarın alıcam ..birini hastaneye koyuyorum dıgerı evde duruyor..640 tl cıvarı.

yarın alıcam ..birini hastaneye koyuyorum dıgerı evde duruyor..640 tl cıvarı.
    Hanimda sabit oturmaktan boyun duzlesmesi var.agri siddetli ve kusmaya kadar gidiyor.tavsiye edermisiniz

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Hanimda sabit oturmaktan boyun duzlesmesi var.agri siddetli ve kusmaya kadar gidiyor.tavsiye edermisiniz

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    özelıne bak hocam..yakında afaroz edılcem forumdan..

6.  Alıntı Originally Posted by gezginerdem Yazıyı Oku
    Arkadaşlar forumu iyice batırdınız birisi başım ağrıyor diyor öbürü yengeyide foruma üye yapalım diyor bu ne saçmalık son 3 sayfa başağrısı ve saçmalıkla dolu yöneticiler de müdehale etmiyor. Lütfen forumun başlığına uygun yorumlar yapınız. Seviye yerlerde malesef.
    Yani çok kişi aynı şeyi düşünüyor burası iyice gereksiz tartışma forumuna dönüştü, konuyla ilgisi olmayan konuşmaları özelden yapın da insanlar konuyla ilgili iletileri bulmak için uğraşıp durmasın.

Katar 750 milyon dolarlık yatırımı geri çekti diye bir haber dönüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ulkenin durumu budur.
    Herkesin bir isi var gorunurde ama herkes sosyal medyada, forumda ekran karsisinda...
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 968/992 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •