Sayfa 968/1002 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

2016'da dolar 2.5 iken Moodys not indirimine gittiginde aynisi denliyordu. Siyasi.... ABD'nin masasi.. tetikcisi.. piyonu...

Ama Moodys'in sorumlulugu kendi musterilerine karsi, Turkiye'ye karsi degil ki.

Onlari o zaman bu bataktan kurtardi, onlarin dolari varsa bizim allahimiz var diyenler dedikleriyle kaldi.

Gerek Moodys'in, gerek herhangi bir ulkenin, gerek kendimizin kendi cikarini gozetmesinde yadirganacak ya da sasilacak ne olabilir.

2. günaydınlar

Arap baharı kimin işi

Bop bağlamında

Afganistan ne iş şimdi ne olduda bırakıldı.

Ukrayna ya hazırlıkmıydı.

Daha neler neler çıkacak.

Burada Koyu Müslüman bildiğiniz bazıları yahudi yada hiristiyan yabancı ajan çıkacaklar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Cavusoglu niye anlasmak uzereler dedi acaba. Herhangi bir konuda anlasildigina dair bir ipucu yok. Hatta yorumcular iyi gitmedigini soyluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Arap baharı kimin işi

Bop bağlamında

Afganistan ne iş şimdi ne olduda bırakıldı.

Ukrayna ya hazırlıkmıydı.

Daha neler neler çıkacak.

Burada Koyu Müslüman bildiğiniz bazıları yahudi yada hiristiyan yabancı ajan çıkacaklar.
    Afganistan ABD tarafından, Rusya, Çin ve Türki Cumhuriyetlerin ortasına istikrarsız bir ülke olarak bırakıldı. O coğrafyanın kanseri olarak etraftaki tüm ülkelere ama az ama çok negatif etkisi olacaktır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bu gece benzine 1 lira 60 kuruş, motorine 1 lira 62 kuruş zam gelmesi bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Konuyu dagitiyorsunuz sn. radyolog. Baska yerlerde yapilanlari tartismiyorum. Isteyenle tartisabilirsiniz.

Baska yerdeki olasi yanlislar burdaki yanlisi aklamiyor.
    günaydın herkese..

dağıtmıyorum aksine gerekli olan bir tespiti yapıyorum..şunun bunun yanlısı olmamakla birlikte biri yaparsa diktatör, diğeri/ diğerleri yaparsa ses çıkarılmamasına itirazım..
    diktatörün yaptığını yazıp çizip duruluyor her türlü mecrada, neden bunlar konuşılmuyor / ses çıkarılmıyor ?
    demek istediğim budur
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 968/1002 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •