Erdoğan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarın bambaşka mecralara yelken açacağından kuşkunuz olmasın
Erdoğan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarın bambaşka mecralara yelken açacağından kuşkunuz olmasın
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu dolar 13 ü aşmamalı,ondan sonrası karanlık sular.
Erdoğan: Bu faizler düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi üretim, istihdam ve cari denge odaklı ekonomi programımızdan geri döndüremeyecekler..Bu faizler düşecek, düşecek. Biz yüksek faize halkımızı da, çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz" dedi
İşte Nobel ödülünün en büyük adayı.!!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Erdoğan: "Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu işler inşallah ve maşallahla yürümez.!!!
TC tarihinde böyle yıkıcı ekonomik sosyal kriz daha görmedi.!!
Tüm ezberler bozulacak.!!!
TC tarihinin en büyük enkazına hazırlıklı olmakta.!!
Fayda var.!!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri