Sayfa 969/1000 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Dün bir haber geçmiş çok etkisi olmadı gibi.

>>>
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-668508

TCMB'den bankalara: Tahvil düzenlemesi seçenek değil, zorunluluk

Merkez Bankası, bankalara gönderdiği yazıda; tahvil düzenlemelerinde cezai şart olan 3 kat dolar mevduat tutulmasının seçenek olmadığını, bankaların tahvil tesisini yerine getirmesi gerektiğini bildirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan ki fizyoloji ortopedik durum 85 den sonra iflas eder bünye geri kalanı yoğun bakım da geçer abi
    Sağlık da tabi ona göre olması lazım 200 yaşına kadar çocuk kabul edilir 500 yaşına kadar genç kabul edilir vs.

Gördüğün her kişi minimum ordinaryus profesör seviyesinde olur, aynı şeyi 10 kere yaşamıştır ve herkes üstad olmuştur.

Mevcut düzende 50 yi geçmeden neyin ne olduğunu anlamıyorsun esas yaşam 100 den sonra başlayacak ama çoktan ölmüş oluyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün bir haber geçmiş çok etkisi olmadı gibi.

>>>
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-668508

TCMB'den bankalara: Tahvil düzenlemesi seçenek değil, zorunluluk

Merkez Bankası, bankalara gönderdiği yazıda; tahvil düzenlemelerinde cezai şart olan 3 kat dolar mevduat tutulmasının seçenek olmadığını, bankaların tahvil tesisini yerine getirmesi gerektiğini bildirdi.
    Bu tebliğ çıkalı 2-3 hafta olmuştu, zaten yükselişin ana sebebi bu. Kendi hisselerini topluyorlar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bu tebliğ çıkalı 2-3 hafta olmuştu, zaten yükselişin ana sebebi bu. Kendi hisselerini topluyorlar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence bir kaç küçük banka var kar odaklı, her düzenlemenin açık noktasını buluyor, onlar hedef alınmıştır.

Büyükler biz hükümetimizi anladık keşke daha önce anlasaydık dediler.

Hiç sanmam.
    Çok şey değişmez..
    İnsanoğlunun çoğu beşer..
    Az bilgi
    Çok yorum
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sağlık da tabi ona göre olması lazım 200 yaşına kadar çocuk kabul edilir 500 yaşına kadar genç kabul edilir vs.

Gördüğün her kişi minimum ordinaryus profesör seviyesinde olur, aynı şeyi 10 kere yaşamıştır ve herkes üstad olmuştur.

Mevcut düzende 50 yi geçmeden neyin ne olduğunu anlamıyorsun esas yaşam 100 den sonra başlayacak ama çoktan ölmüş oluyorsun.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,144
    Blog Entries
    1
    Yaşam neyin ne olduğunu anlamak değil gelecek nesillere dna aktarımıdır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence bir kaç küçük banka var kar odaklı, her düzenlemenin açık noktasını buluyor, onlar hedef alınmıştır.

Büyükler biz hükümetimizi anladık keşke daha önce anlasaydık dediler.
    Aynen öyle Sn Ariston. Ama ben bir bakıma bu uygulamayı hakılı buluyorum. Koskaca holdingler zamanında küçük yatırımcıyı düşünseydi kendi hisselerini alıp bu kadar zarara uğratmazlardır. Yıllardır tam tersine satıp satıp ky yi bezdirerek ellerindeki malı topluyorlar ya da büyük speklerin eline koz veriyorlar. Hele diğer yan kağıtlara girenler daha da perişan oluyorlar. Adam gibi denetim yaptırım olsa ky de bu kadar ezilmez. Ha bizde de vurkaç yapayım kısa sürede köşeyi döneyim diyen insan oldukça borsayı Viop u kumar gören çok olur.

8. Kraliçe Elizabeth'in ataları Almanya Hanofer Prensiymiş, Kraliçe'nin çocuğu olmayınca sıradakinin Hanover Prensi olduğuna karar vermişler.

Sayfa 969/1000 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •