Originally Posted by myfinans Bir PPF önerin bakın nasıl beğeneceğim. Hem de sizin begendiniz geliyor Fil😃😃😃 Ya ustad sayende risk seviyemi 1 den direk 7 ye cikardim siz hala 1 desiniz yapmayin
Originally Posted by Maydonozcu Kamil Valla demişsiniz. De ben görmemişim. Nasip demekki üstadım. Bundan sonrasi icin bol kazanclar ustadim
Originally Posted by admustafa Teşekkürler üstadlar Ciddi birşey yok Yoksa aydin sizindemi caninizi sikti??? Ya bu cocuga forumu yasaklayacam hic durmuyor
Originally Posted by Webster Hem de sizin begendiniz geliyor Fil Ya ustad sayende risk seviyemi 1 den direk 7 ye cikardim siz hala 1 desiniz yapmayin Size bir şey itiraf edeyim.Şu anda 1(yazıyla bir) TL.lik PPF'um var.
Originally Posted by myfinans Size bir şey itiraf edeyim.Şu anda 1(yazıyla bir) TL.lik PPF'um var. Bende de yazıyla 11(yazıyla on bir) tane TI1 var üstadım
Originally Posted by myfinans Size bir şey itiraf edeyim.Şu anda 1(yazıyla bir) TL.lik PPF'um var. Eee size yapmayin dedim dinlemediniz Parayi caktiniz nzora cikamiyorsunuzda Bozun cikin 23 lerden parami tutulur ustadim
Originally Posted by admustafa Bende de yazıyla 11(yazıyla on bir) tane TI1 var üstadım Ya siz tuhafsiniz Tane nedir ya dalgami geciyorsunuz Odediginiz mkk ucretini karsilamaz 😃
Originally Posted by Semadirekppf Alım satım yaparak getirileri artıranlar mevcut. Sadece al tut yapmıyor fon. O almaz zorlamayin 😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri