Sayfa 970/1002 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    6. ayda Asgari ucrete 1000tl zam kulislerde konusulmaya baslanmis...
    emekli üvey evlat....

2.  Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    6. ayda Asgari ucrete 1000tl zam kulislerde konusulmaya baslanmis...
    Memurların asgari ücretli olmasına az kaldı.
    Yaparsa kim yapar ?

ALMANYA MALİYE BAKANI: UKRAYNA İÇİN ULUSLARARASI BİR MARSHALL PLANINA İHTİYACIMIZ VAR

bizede yapmışlardı bu Meşum planı 1950/60 larda. ben ilkokulda iken bize süt içirirlerdi ( meğerse süttozu imiş )
    ordumuza 2. dünay savaşında kullanılmış araç / gereç kakalamışlardı ( williys jeepler ,rheo kamyonlar vb..)1985 yılında askerliğimi yaparken tabur deposunda o zamanlardan kalan tıbbi malzeme vs yede rastlamıştım.
    yani, sözün özü..

UKRAYNA ARTIK ABD / AB SÖMÜRGESİ OLMA YOLUNDA CİDDİ ADIM ATMIŞTIR.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Fransız perakende devi, diğer markaların çekilmesinin ardından Rusya'daki işini genişletmeyi planlıyor

Fransız perakende devi Leroy Merlin, Rusya'daki faaliyetlerini durduran diğer markaların bıraktığı boşluğu doldurmak için Rus mağazalarında sunulan ürünleri genişletmek istediğini bildirdi.

Telegraph'ın haberine göre şirket, Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'yı işgal etmesinden bu yana satışların önemli ölçüde arttığını bildirdi.

Telegraph'a göre Leroy Merlin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. "Bazı şirketlerin piyasadan kaybolmasından bu yana, arzın arttırılması ve ürün çeşitlerinizin arttırılması konusundaki önerilerinize açığız."

Telegraph gazetesine göre açıklamada "Önümüzdeki üç ila dört ay içinde ithal edilen ürünleri tamamen Rusya'da üretilenlerle değiştirmeyi planlıyoruz" denildi.

Leroy Merlin, aynı zamanda spor perakendecisi Decathlon'un da sahibi olan Fransız perakende şirketleri Association Familiale Mulliez'e ait. Bloomberg'e göre şirketin arkasındaki Mulliez ailesinin serveti yaklaşık 45,9 milyar dolar değerinde.

Leroy Merlin, Rusya'da 112 mağaza işletiyor, Decathlon'da ise 60'a yakın Rus mağazası bulunuyor. The Telegraph'ın haberine göre, perakendecilerin hiçbiri Rusya'daki faaliyetlerini durdurmadı.

Çalışma sosyal güvenlik bakanı : "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda işçiyi de iş vereni de düşünmek lazım. Çünkü asgari ücret artarken, iş verenlerin de maliyeti arttı"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    emekli üvey evlat....
    Herhalde işçi emeklisine verilmeyen %2.5'u unutmadılar,buda sandığa ek ilave yansıma demek,zaten taş çatlasa iktiar yavrusuylan %20 alamayacak...Z kuşağına guya tuzak hazırlıyorlar,ama Y görmezden geliniyor

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...di-523104h.htm

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bunada yolcu garantisi varmı yoksa DHMİ mi yapmış ?bilginiz varmı ?
    DHMİ

50 60 personel yerleştirilir.
    KPPS puanı yanı sıra sözlü mülakat çok önemlidir.
    Yazın günde 1 uçuş olur.
    Kışın haftada 3 uçuş olur.
    Yazın belki, haftada 1 Düseldorf uçuşu olur
    Tokatlılar yurt dışında genelde neredeler bilmiyorum ama.
    Tokatlılar dolduramıyoruz çünkü saatleri uygun değil der.

Çok zengin bir ülkeyiz.
    Hokus pokus paralar yandı da bitti kül oldu.

Sayfa 970/1002 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •