Sayfa 971/993 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Bunlar yakalanmış....
    Kimbilir yakalanmayanlar neler yapılıyor memlekette.....hic bir şeye güven yok....
    1979 yılında girdigim üniversite giriş sınavı da sorular çalındığı için iptal edilmişti....
    Insanlarımız kötü, ahlaksız, bencil, liyakatsız....çoğunluk böyle maalesef.....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bence soru bankasının yazılımına bakılması lazım, hem de hemen...
    Problemi çözmeye niyetleri olsa sorumlusunu saniyesinde bulurlar. Herkes kimin ne yaptığını biliyor da kimsenin işine gelmiyor aksiyon almak çünkü aksiyon alması gerekenlerin de sicili temiz değil.

SP limanlara özel yatla taşınan beyazları anlattı durdu. Getiren belli, alıcı belli. Ne şüpheli var, ne soruşturma var

3. Sorular çalınmış diyolar yahu buna kargalar güler gak gak gak

ytd

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sorular çalınmış diyolar yahu buna kargalar güler gak gak gak

ytd
    https://youtu.be/OhhBeQ8TP_s

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Aralık ayından itibaren enflasyonda düşüş trendine gireceğiz.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Dünyada 165 ülkenin 132’sinde negatif reel faiz var.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Büyümeden taviz vermediğiniz zaman enflasyonla mücadeleniz biraz zaman alır.

Nebati: Sokağa çıktığımda gözlerden anlıyorsunuz zaten. Söylemlerden duruştan anlıyorsunuz. AK Parti siyasetçisi daha rahat sokağa çıkar. Gençler Türkiye hep böyleydi zannediyorlar. Beni gördüğü zaman sanki Recep Tayyip Erdoğan'ı görüyor. Ben bir sıkıntı yaşamadım.

Nebati : Beni görenler enflasyonu soruyor, 'Biraz sabır' dediğimde 'Biz sabretmeye hazırız, yeter ki çözün' diyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Problemi çözmeye niyetleri olsa sorumlusunu saniyesinde bulurlar. Herkes kimin ne yaptığını biliyor da kimsenin işine gelmiyor aksiyon almak çünkü aksiyon alması gerekenlerin de sicili temiz değil.
    Yani bilemiyorum, mesela konuyu hemen FETÖ ye bağlamak şu an programda onu yapmaya çalışanlar vardı, evet işin içinden sıyrılmak da oluyor ama, FETÖ de olmaz diyemiyorum, neden...

MOBESE...oydu galiba...FETÖ cüler yazıyor...aylar sonra backdoor olduğu FETÖ cülerin uzaktan bağlandığı ve istedikleri görüntüleri elde edebildikleri ortaya çıktı.

Ya da TUBİTAK....üst düzey devlet görevlilerine kriptolu telefon verdiler, dinlenemiyor, tuğla gibi...aynı ekibin bylocku da yazdığı ortaya çıktı.

Ya da memleketin bilgi güvenliği seviyesi...bilmem hatırlar mısınız, bi 10 yıl olmuştur, internet üzerinden çalışan emniyetin yazılımı var, giriyorsun araman var mı bakıyorlar ,sabıkan var mı filan, 10 sene önce şifresinin 12345 olduğu ortaya çıkmıştı..

Ya da MERNİS veya Seçmen Sistemi seçmen listesi, bi 7-8 yıl oldu sanırım, 15 milyon kişi filan internete düşmüştü, hayır aslında birkaç sene önce elde edilmiş de, bir de buna arayüz programı yazmışlar, satıyorlar, en çok talep de avukatlık bürolarıydı, kim nerde, telefonu ne, bulmak için satın alıyorlarmış....sonra internetten indirme yolları tarif edildi delphi ile açılabiliyordu, excelin kapasitesi yetmiyordu filan...

Sonra yakınlarda gene bir şey oldu benzer, hatırlayamadım...

Güvenlik seviyesi bu....genel olarak bir sıkıntı var.

Bu tür güvenlik sorunu olan yerlerde, konularda eski mekanik, fiziki güvenliğe geri döneceksin arkadaş, 1960 da 70 de 80 de nasılsa öyle olacak...tam anlamıyla bir dört dörtlük sistem kurana kadar, alacaksın bir tane örnek sınav sorusu, tek nüsha, vereceksin en güvenilir adama, bi tane de stensir makinası, eskiden vardı, merdaneli, çevire çevire bassın, kilitleyecen bir odaya da onu..fotokopi bilgisayar, scanner, kamera, usb bellek yassah hemşerim...

Napmak lazım bilemedim...neydi bi söz vardı, kilit tutmaz v.s. ya da kilit dost içindir miydi...neyse...soru bankası dosyasını rafa kaldırıyorum...Sarı Gacıya bakacaktık...kafamızı çeldiler

7. "Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmazmış." -Anonim

AKP döneminde KPSS vb sınavlarda ciddi şaibeler hep oldu olacak...Sistemi ele geçiren ekip pozitif ayrımcılık için bu yola başvuruyor...Arada vatandaşın çocuğuda bir iş sahibi oluyor

Ama mesela İşbank grubu gibi olsaydı acaba ne olurdu bu ülkenin gariban çocukları...Herhalde açlıktan geberirdi ....Atatürk kısvesi altına saklanıp onun mirasına BABAlarının malı gibi çöken kendi aileleri hariç hiç kimseye fırsat vermeyen o yapıyı umarım CHP iktidarında da DEVLET te uygulamazlar , uygulamaya başlarsa bu CHP ne olur acaba

Sayfa 971/993 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •